CLOUD.

14/07/04 - 03:41 - In: MJÖLK

cloud-1 cloud-3OMG vad jag vill ha den här lampan av Richard Clarkson, bästa jag någonsin har sett. Ska bara skrapa ihop typ 30 lax först. Eller om man skulle kunna be en elektriker fixa själva mekaniken och bygga lampan själv. Så vacker.

Hanna- 4 July, 2014 at 07:04
åh! så himla vacker.
Miriam- 4 July, 2014 at 09:25
http://www.rum21.se/sv/artiklar/cloud-pendel.html Nästan…fast endå inte alls
Alexandra - illustrationer- 5 July, 2014 at 11:36
Wow, riktigt snyggt!
CF- 5 July, 2014 at 04:05
Man kan bygga en runt en såndär stor papperslampa som Ikea har... Rislampa? Kan inte för mitt liv komma på vad det heter, men hoppas du fattar vad jag menar! Felicias (Tigerlilys.blogg.se) kille har gjort det! Hur fint som helst är det!
Anna-Nathalie- 5 July, 2014 at 10:54
Fuck hvor er den nice!
Elin- 7 July, 2014 at 11:47
Det finns många tutorials som visar hur man kan göra en egen! Det blir kanske inte lika fint som den orginella, men kanske är något att testa ändå! Här är ett exempel: https://www.youtube.com/watch?v=DN8LoiINWR8
Elin- 10 July, 2014 at 05:44
Såå himla fin! Dör lite.
Elly Persson- 10 July, 2014 at 08:13
Fin lampa! Man kan visst göra eget, det såg man vid andras kommenterar. Men Signe har inte skrivit i några dagar nu, inte brått men livstecken skulle man vilja ha. Speciellt när Signe är två personer och är lite grann sjuk. Sen är det jättemysigt att få läsa det Signe skriver. Hoppas att allt är väl och okej med er, Signe. Kram!
milk- 11 July, 2014 at 08:53
Fast det är ju själva blixtrandet man vill åt :D. Annars är det ju bara ett moln, inte ett vackert åskmoln <3! Måste kolla med en elektriker!
Fashion 7 days ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: New York, United States of America. Guide: Fanny Nord, it-girl and FRESHNET contributor. Explore: @FannyNord Who are you? My name is Fanny and I’m working at DAY Birger et Mikkelsen in Stockholm. When I’m not working, I’m dreaming of vacations and drowning in magazines. Favourite method of transportation Bus… There’s just something about it that […]