Milk/Signe header
10:35 - 31/01/2014

YASURAGI.

yasuragiIgår var jag på Yasuragi på ett pressevent för deras nya aktivitet Sauna yoga. Så fruktansvärt lyxigt! Bilder och en ordentlig beskrivning av min upplevelse kommer inom de närmsta dagarna, men nu måste jag springa till tunnelbanan så jag hinner med min buss till skolan. Hoppas ni har en fin fredag!

Leave a comment

Johanna- 31 January, 2014 at 12:46
Magdalenas (min yin-lärare/granne) dotter jobbar i reseprionen :)
Art By Tina- 31 January, 2014 at 02:01
Sauna yoga - låter som att man kan rensa ut varenda liten giftighet i kroppen med ett sådant pass. Berätta mer! Har aldrig testat yoga i värme - men jag vet att många tycker att det är fantastiskt (men även hört folk som svimmat) så det är nog viktigt att man känner sig kropp och kan kontrollera den innan man ger sig in på något sådant. Vore coolt att testa!
Flow Wear- 31 January, 2014 at 03:13
Hej! Kolla gärna in min blogg tillhörande mitt klädmärke; Flow Wear! MVH Flowwear.blogg.se
NEW POST: Marcus Schuterman - Stockholm Fashion Week
VIEW POSTS - VIEW PROFILE