Milk/Signe header
03:29 - 29/01/2014

KKH/BLOOD ORANGE.

DSC_0430bliblaÄter blodapelsin och tecknar idag.

Igår, efter skolan gick vi förbi Mejan (Kungliga konsthögskolan) som hade öppet hus och det tog lite musten ur mig. Mitt mål är att komma in på en konsthögskola någon gång, men det känns så svårt och avlägset. Sökte till ett par stycken redan förra året, men i år ska jag söka flera.  I vilket fall som helst så kände jag mig så trött och urlakad efter besöket att jag kände att jag behövde muntra upp mig själv lite, så jag tog fram ett paket kräftor ur frysen, köpte en bit västerbottensostpaj och festade loss. Sådan lyx! Men sådana utsvävningar kan man ju inte göra för mycket, då förlorar man ju hela charmen med kräftor. Så nu väntar jag till min födelsedag i Augusti för nästa kalas!

Leave a comment

Natalie- 29 January, 2014 at 05:32
har följt dig från din första bloggdag, och älskar det du skriver, ritar och fotar! ville bara säga det. och kram, hejs.
elin- 29 January, 2014 at 06:12
Alltså du tar så sjukt snygga foton! Får mig att vilja plocka fram kameran igen
agy- 29 January, 2014 at 06:21
wowoow fint
Art By Tina- 29 January, 2014 at 06:54
Jag får alltid ångest av konsthögskolor - även om det är min högsta dröm, så ger det mig sjukt mycket huvudvärk och mindrevärdeskomplex så det skriker om det. Och helt ärligt, så här, snart 32 år - det kanske inte var meningen - jag är kanske menad för något annat. Konst javisst! Men kanske inte den svåra konsten, konsthögskoleprestationskonsten. Jag målar med hjärtat, för människor. Konst för alla. Äsch jag vet inte. Konst är kul. Och det är nog bäst att jag fortsätter att tycka det. Släppa krav och prestation och bara - ja inte tänka så mycket helt enkelt. Konstskola är inte för alla. Förmodligen inte för mig. Och idag fick jag ett uppdrag av två ambitiösa designertjejer som ska göra en insamling till cancerfonden "fight cancer" - så nu har jag designat deras logga. När konst kan göra skillnad. Kram
Matilda F- 29 January, 2014 at 08:23
Vad rolig du är som festar till det med kräftor! Haha, det är värligen fantastiskt gott men jag har alltid fastnat att man bara äter det i aug/sep men det behöver man ju inte alls. :)
olga- 30 January, 2014 at 08:44
just try to express your self...
Anki- 30 January, 2014 at 11:04
Hej! Gillar du denna: http://www.tradera.com/item/163301/200208494/adidas-jeremy-scott-dunjacka-down-parka-dun-kappa-goose-bla :)
hanna- 30 January, 2014 at 06:13
blodrött och blyertsgrått. apelsin och prassliga papper. fint som snus!
Sofie- 30 January, 2014 at 11:03
Om det är just teckning och måleri du är intresserad av så kan jag varmt rekommendera både http://www.atelierstockholm.se/ och http://florenceacademyofart.se/ Underbara skolor, bägge två!
Erika- 5 February, 2014 at 09:23
Förstår precis din ångest över dessa konstskolor. Men du är såå duktig, sök sök söök! Kan man köpa en teckning av dig?? Kram
NEW POST: Hilda Sandström - OUTFIT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE