Milk/Signe header
10:25 - 28/01/2014

GREEN BLISS.

greenjuice DSC_0089Dagens juice består av allt smått och gott jag hade i kylen, selleri, bladpersilja, grönkål, äpple, ingefära och citron. Galet gott! För er som undrar vilken juicer jag har så är det Philips hr1871. Den är sååå smidig och bra jämfört med min förra som jag har tagit till landet nu. Har nog använt den minst sex av sju dagar i veckan sedan jag fick den i present av Fredrik i början av hösten!

Leave a comment

agy- 28 January, 2014 at 02:49
så freaky fina bilder
Frida- 28 January, 2014 at 08:56
allt du gör är så snyggt jämt?? förvisso är det kanske konstnärers grej, men ÄNDÅ
Freja- 29 January, 2014 at 07:00
Åh, sån fruktansvärt trevlig överraskning att se att du börjat bloggat mer igen! En fråga: har du tips på var man kan köpa bra vanliga svarta leggings? Har aldrig hittat några riktigt bra, och du brukar ju ofta bära sådana så tänkte om du hade tips? :)
rasha- 29 January, 2014 at 10:34
Hej Signe! Jag ville bara berätta för dig att jag är så sjukt tacksam för att du har börjat blogga igen. Förra året gick jag igenom ett väldigt svår och smärtsam period i mitt liv där jag blev väldigt illa behandlad av en person som betydde världen för mig och din blogg var en del av att hitta tillbaka till mig själv. Du hjälpte mig att ta hand om mig själv och se magi i livet. Att kika in här var som att komma till en oerhört trygg och snäll plats som jag visste skulle ta hand om mig som jag (vi alla) förtjänar och det hjälpte mig i processen att se min egen skönhet. Allt detta eftersom du ger av din egen inre och yttre skönhet! Tack vackra väsen! <3<3<3
Bohista- 29 January, 2014 at 01:38
Ser underbart gott ut! Jag kör alltid med ingefära i mina gröna juicer, bästa kryddan!
NEW POST: Columbine - 270814
VIEW POSTS - VIEW PROFILE