Milk/Signe header
08:20 - 27/01/2014

ANUSARA.

DSC_0166Det är många som kommenterar och undrar var jag yogar. Jag yogar på Yoga Shakti, Timmermansgatan vid Mariatorget. Går på Anusara som är en form av Hatha-yoga. Den läraren vars pass jag oftast går på heter Helena Wintre, och hon är typ min nuvarande girl crush, så bra, mjuk och härlig! Dit går jag mellan 1-3 ggr i veckan, däremellan yogar jag lite kortare avslappnande pass hemma varje dag. Jag är så glad att jag verkligen har hittat in i yogan nu, min lilla, sneda skolios-rygg tackar mig innerligt.

Leave a comment

cecilia- 27 January, 2014 at 09:29
Älskar yoga! Så sjukt avslappnande och bra för kroppen (och själen). Varifrån är det där överkastet? Så fint! :)
    milk- 28 January, 2014 at 10:26
    CECILIA: Eller hur! Från Afroart :) MANDA: Jaaaaa <3!
MANDA DA MANDA- 27 January, 2014 at 11:31
shit. jag tror jag plötsligt fick ett jäkla infall att börja med yoga. hoppas det här håller i sig, så att jag kan chocka min öl-kropp genom att bli fit istället.
steph- 28 January, 2014 at 12:08
jag ser det placet från mitt vardagsrumsfönster ;) har varit sugen på yoga länge, men jag är stelopererad för skolios så jag tror inte det skulle vara så bra för mig :/ såå kul att du börjat blogga mer igen Signe! :)) kram
Elsa- 28 January, 2014 at 01:04
Har du skolios? Skulle du vilja berätta lite mer om den? Hur böjd är din? Syns och känns den? Jag har nämligen skolios som jag aldrig gjort något åt :c ska ta mig till en sjukgymnast så småningom.
Bohista- 29 January, 2014 at 01:40
Yoga borde vara allmänbildande :) den har hjälpt min skolios också och jag har aldrig ryggvärk längre.
NEW POST: Fashion Squad - A glimpse of Jenna Lyons’s chic NYC office
VIEW POSTS - VIEW PROFILE