ATT SAMLA VACKRA SNÄCKOR.

14/01/21 - 05:34 - In: MJÖLK

snackorSkannade in några av alla de små snäckor jag plockade med mig från Costa Rica.

Alltså fy vad jag är glad över att ni kommenterar inläggen, det gör mig så peppad! Det som har efterfrågats mest är inlägg om huskurer/diy/recept/hud och hårvård (kommer garanterat mycket av), inlägg med outfits (jag klär mig ju så tråkigt, men ska försöka!), och inlägg om min psykiska hälsa. I och med att jag har delat med mig lite kring min (o)hälsa tidigare så är det många som undrar hur jag mår nu, om jag mår bättre och i sådana fall, hur det ändrades. Jag kommer absolut skriva ett eller flera inlägg om det, men jag vet ännu inte när. Det får komma när det kommer. Så ni vet. <3

Lisa- 21 January, 2014 at 06:34
Jag skulle jätte jätte se allt som du ritar/målar/skapar också!! Du är så duktig och kreativ, och det är inspirerande att se din konst och även din utveckling! <3 Kram <33
Maja- 21 January, 2014 at 08:13
Inlägg med diverse konst + tankar om livet/psykisk hälsa vore inspirerande och intressant!
Frida- 21 January, 2014 at 08:30
Önskar mig inlägg om typ allt!
unicorn- 21 January, 2014 at 08:37
OCH SNÄLLA, mera outfit bilder! puss
Anna- 21 January, 2014 at 09:20
Sjukt fina, vill ha dem runt halsen.
Matilda F- 21 January, 2014 at 09:51
Heja dig!!
Jasse- 21 January, 2014 at 10:23
:)
linni- 21 January, 2014 at 10:25
JAG ÄLSKAR DIG SIGNE
Clara- 22 January, 2014 at 12:22
Är så glad att du är tillbaka Signe. Om jag bara fick läsa en blogg för resten av mitt liv skulle det utan tvekan vara din! Den har verkligen allt, älskar din värld. Ser även fram emot att se den konst du kommer skapa. Skulle älska att ha något verk av dig hemma. Du kanske kan sälja lite via bloggen eller liknande? Många varma kramar till dig, tack för att du delar med dig <3
Josefine- 22 January, 2014 at 02:22
Jaaaa vad fint av dig att börja skriva mera här igen!
Rebecca- 22 January, 2014 at 03:18
Yippi! Jag längtar :) Gud vad fina snäckor :)
Selina- 22 January, 2014 at 05:37
I'd like to see a picture of your wardrobe. Or could you show us the items you like best or wear the most? Or what are the bargains that you have bought, vintage, on sale, thrifted?
Stina-Maria- 27 January, 2014 at 08:21
Jaaa så kul att du skriver igen :):):)
G- 27 January, 2014 at 09:28
Signe, det är så kul att du är tillbaka på bloggbanan, har saknat dig länge! Skriv om vad som helst bara du skriver :)
Fashion 7 days ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: New York, United States of America. Guide: Fanny Nord, it-girl and FRESHNET contributor. Explore: @FannyNord Who are you? My name is Fanny and I’m working at DAY Birger et Mikkelsen in Stockholm. When I’m not working, I’m dreaming of vacations and drowning in magazines. Favourite method of transportation Bus… There’s just something about it that […]