A JANUARY MONDAY.

14/01/20 - 03:27 - In: MJÖLK

Bild 1-20-14 kl. 2.39 PM #3 Bild 1-20-14 kl. 2.40 PM #3

Januari-suck, så fruktansvärt mörkt och grått här inne i stan. Ingenting blir bättre av att jag fortfarande inte har klarat av att vända tillbaka mitt dygn. Inte ens skolan lockar. Alla aktiviteter som sker utanför min lilla sängkoja känns tröstlöst tråkiga. Jag önskar att vi åtminstone hade snö här.

Fast nu ska jag inte vara sådan, jag ska ju precis iväg på yoga, ikväll är det Paradise Hotel och tidigare idag skämde jag bort mig själv rejält genom att köpa en fin, vit kashmirtröja. Så helt sämst måndag är det ju ändå inte!

 

Vicky- 20 January, 2014 at 04:00
Åh! Jag undrar om du - huskurernas drottning - har nåt bra recept på kroppspeeling/bodyscrub som man kan göra själv?? :D
Ditte- 20 January, 2014 at 04:22
Jag absolut älskar din stil! Jag skulle vilja se mycket outfits bilder på bloggen!
cecilia- 20 January, 2014 at 05:02
Fan vad fint hår alltså. Dör lite. Älskar att du har börjat blogga mer också! Skulle verkligen gilla fler recept på juicer och hemmagjorda andra saker (som badpåsarna du bloggade om, sååå fint). Kram!
s- 20 January, 2014 at 05:03
assååå u girl. ditt hår e btw mmmm
Monia- 20 January, 2014 at 07:47
ditt hår<3<3<3
Selina- 20 January, 2014 at 08:04
Your hair is looking fabulous
Annelie- 20 January, 2014 at 08:09
Så kul att du hittat tillbaka till bloggen! Och vad fint att fylla en trist januarimåndag med en kashmirtröja, låter ju hur mysigt som helst.
Frida- 20 January, 2014 at 08:30
Januari är ju tortyr (men ditt hår är verkligen panikfint)
anna- 20 January, 2014 at 08:39
ditt håååår!!!!!
Sofia- 20 January, 2014 at 09:09
Fina du!!
E- 20 January, 2014 at 09:30
ÄLSKAR att du bloggar igen! kan du inte köra en frågestund så vi får undra om vad som hänt medan du har varit frånvarande osv?
Josefine- 21 January, 2014 at 01:47
Skönt att man inte är helt ensam med dålig dygnsrythm lite ångestframkallande men vad gör man ! Bra blogg har du iaf och verkar superskön som person
    milk- 21 January, 2014 at 05:38
    E: vad kul!! joo det kan jag kanske ha! VICKY: OM jag har :D, haha! Kan lägga upp på bloggen under veckan!
nadja- 21 January, 2014 at 07:45
ditt hår är to-die-for!!!
Camilla- 22 January, 2014 at 12:04
Underbara lockar! Har du fixat till dem är lockarna "dina egna"??
    milk- 22 January, 2014 at 04:17
    CAMILLA: merci :)! Det är mina egna, fast ett par dagar efter tvätt, så de har fallit ur och blivit större än de egentligen är.
Beauty 2 days ago Alexandra Aronsson

Everyone loves a bargain and when you find something that is both price worthy and good for your skin you really hit the jackpot. Like REN Rosa Centifolia Express Make-up Remover, €14- a 3-1 product that works as a cleanser, make-up remover and facial toner in one. A milky formula that feels soothing and smooth on […]

Culture 6 days ago Sofia Chowdhury

EDITION X is the name of the New Era x Foot Locker collaboration releasing a series of limited edition snapbacks starting Feb. 26. The first collection Xclusive NE 001 dropping today consists of four handmade 59FIFTY and 9FIFTY caps in a monochromatic palette with the team logos of the NY Yankees, LA Dodgers and Brooklyn Nets. Available at […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Whyred A film by Caroline Andersson & Nathalie Hallman “We are Caroline Andersson and Nathalie Hallman, graduates at the Visual Communication programme at Beckmans College of Design. Our roles in the making of the short film Scarlet Vice have been art directors, writers, producers, investorsand overall visionaries. Scarlet Vice is our last big […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

When seeing the make-up for Marc Jacobs Fall 2015 there is no doubt that this Fall will be all about the nineties. The pale matte skin, bushy eyebrows and bold matte lips -it is like travelling 20 years back in time. To get the right matte effect, intesity of colour and contour of the lips […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Adidas are celebrating Adidas Superstars 40th celebration and to celebrate, the Sneakersnstuff x adidas Superstar made a “Shades of White” collection. “The most common tone of white in Stockholm houses and apartments has a little but of a mix between eggshell and grey in it.” The Sneakersnstuff x adidas Stan Smith “Shades of White” features […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

In celebration of their shared passion for music, motorbikes and the art of making, the two British designers epitomize daring craftsmanship through innovative fashion design. The design ended up as a strictly limited edition leather biker boot, made from the finest quilted Italian calf leather with solid metal and rubber detailing. Unisex! “Since the day we opened the doors to the […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

JustFab, formerly JustFabulous, is an online subscription fashion retailer that carries selections of shoes, handbags, jewelry, and denim. It offers a personalised shopping experience based on members’ indicated fashion preferences. We spoke to Gerrit Müller, the President of JustFab Europe and asked him about the JustFab concept. How did it all start? – We saw […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Cheap Monday A film by Simon Jung Krestesen & Jens Löfgren ” We both have a strong focus on film and started the year coming back from internships with filmmakers in USA, Simon in New York and Jens in Los Angeles. We knew early on that we wanted to team up for this fashion […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

The glue-on colourful leather-eyeliner from Spring 2015 as seen on Fendi has moved and got another texture. At Ohne Titel a caviar beaded plum eyeliner below the waterline was shown. While James Kaliardos, make-up artist at the Rodarte Fall 2105 show, chose a liner of Swarowski stones that he attached to the midsection below the waterline. […]