A JANUARY MONDAY.

14/01/20 - 03:27 - In: MJÖLK

Bild 1-20-14 kl. 2.39 PM #3 Bild 1-20-14 kl. 2.40 PM #3

Januari-suck, så fruktansvärt mörkt och grått här inne i stan. Ingenting blir bättre av att jag fortfarande inte har klarat av att vända tillbaka mitt dygn. Inte ens skolan lockar. Alla aktiviteter som sker utanför min lilla sängkoja känns tröstlöst tråkiga. Jag önskar att vi åtminstone hade snö här.

Fast nu ska jag inte vara sådan, jag ska ju precis iväg på yoga, ikväll är det Paradise Hotel och tidigare idag skämde jag bort mig själv rejält genom att köpa en fin, vit kashmirtröja. Så helt sämst måndag är det ju ändå inte!

 

Vicky- 20 January, 2014 at 04:00
Åh! Jag undrar om du - huskurernas drottning - har nåt bra recept på kroppspeeling/bodyscrub som man kan göra själv?? :D
Ditte- 20 January, 2014 at 04:22
Jag absolut älskar din stil! Jag skulle vilja se mycket outfits bilder på bloggen!
cecilia- 20 January, 2014 at 05:02
Fan vad fint hår alltså. Dör lite. Älskar att du har börjat blogga mer också! Skulle verkligen gilla fler recept på juicer och hemmagjorda andra saker (som badpåsarna du bloggade om, sååå fint). Kram!
s- 20 January, 2014 at 05:03
assååå u girl. ditt hår e btw mmmm
Monia- 20 January, 2014 at 07:47
ditt hår<3<3<3
Selina- 20 January, 2014 at 08:04
Your hair is looking fabulous
Annelie- 20 January, 2014 at 08:09
Så kul att du hittat tillbaka till bloggen! Och vad fint att fylla en trist januarimåndag med en kashmirtröja, låter ju hur mysigt som helst.
Frida- 20 January, 2014 at 08:30
Januari är ju tortyr (men ditt hår är verkligen panikfint)
anna- 20 January, 2014 at 08:39
ditt håååår!!!!!
Sofia- 20 January, 2014 at 09:09
Fina du!!
E- 20 January, 2014 at 09:30
ÄLSKAR att du bloggar igen! kan du inte köra en frågestund så vi får undra om vad som hänt medan du har varit frånvarande osv?
Josefine- 21 January, 2014 at 01:47
Skönt att man inte är helt ensam med dålig dygnsrythm lite ångestframkallande men vad gör man ! Bra blogg har du iaf och verkar superskön som person
    milk- 21 January, 2014 at 05:38
    E: vad kul!! joo det kan jag kanske ha! VICKY: OM jag har :D, haha! Kan lägga upp på bloggen under veckan!
nadja- 21 January, 2014 at 07:45
ditt hår är to-die-for!!!
Camilla- 22 January, 2014 at 12:04
Underbara lockar! Har du fixat till dem är lockarna "dina egna"??
    milk- 22 January, 2014 at 04:17
    CAMILLA: merci :)! Det är mina egna, fast ett par dagar efter tvätt, så de har fallit ur och blivit större än de egentligen är.
Culture 4 weeks ago Yasmine Mubarak

Sweden keeps on exporting soul queens out to the world to hear this last years’, first Seinabo Sey and now this young rising star, Sabina Ddumba. Here is yet a new smashing new single Not Too Young, created with producer Nick Ruth and T- Collar. This is worth listening to.

Culture 4 weeks ago Yasmine Mubarak

”Have a high minimum level of what you release. Do not wait to be discovered, show that you want to be discovered. Have structure and be organized in what you are doing.”   That is how Stockholm -based producer and artist Finis Mundi advice other young music creators’ whom wants. what he already achived, the 1 million play on music […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Remember the iconic photo of Farah Fawcett in flares and sneakers while on a skateboard? The sneaker in question is the Nike Cortez that launched in early 70’s and quickly became an favorite amongst athletes and the fashionable crowd. This autumn Nike re-launches the iconic 100% leather sneaker that Farah wore back in the 70’s. The […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Yesterday H&M finally kicked off the launch of the super hyped Balmain x H&M collaboration. Of course, we saw the #BalmainArmy Kendall Jenner, Gigi Hadid, Jourdan Dunn, Karlie Kloss and more hit the runway in New York. What kind of finale can top this runway show you might wonder? Well, to sprinkle even more stardust […]

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

Did someone miss Drake’s “Hotline Bling” music video, which he dropped last night? The music video have already been ”memed”, ”GIF’ed”, been compared to Apple ads and even Sean Paul’s (yeah, remember him?) 2010 “I’m Still In Love With You” video. But what likely inspired the rapper’s new visuals if not american visuell artist James Turell. […]

Culture 1 month ago Sofia Chowdhury

Location: Bellingham, Washington United States. Guide: Dylan Furst, outdoor adventurer and lifestyle photographer Explore more:@fursty Who are you?: My name is Dylan Furst and I am an outdoor adventure and lifestyle photographer from the Pacific Northwest, USA. My interests naturally include the outdoors, camping, hiking, and photography. Favourite method of transportation: My favorite method of […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

  Angelina Jolie for Vogue US November 2015. Photography by Annie Leibovitz. Hair by Adam Campbell . Make-up by Toni G.  

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

This Londoner, Uzo Emenike, aka. MNEK is just as sparkling off the stage as he is on the stage; electrifying the audience as the breakout star he is. However perhaps MNEK as an perform artist is still quite new for the main public, but he have been in the music industry for quite some time, his first contract […]

Beauty 1 month ago Alexandra Aronsson

Guilt-free chocolate that actually makes you prettier and younger, fresher looking, are you kidding me? It sounds way to good to be true but the creators behind Estechoc claim their product has the power to slow aging, boosting circulation, oxygenation and detoxification to keep skin looking up to 30 years younger. Clinical trials showed study […]