A JANUARY MONDAY.

14/01/20 - 03:27 - In: MJÖLK

Bild 1-20-14 kl. 2.39 PM #3 Bild 1-20-14 kl. 2.40 PM #3

Januari-suck, så fruktansvärt mörkt och grått här inne i stan. Ingenting blir bättre av att jag fortfarande inte har klarat av att vända tillbaka mitt dygn. Inte ens skolan lockar. Alla aktiviteter som sker utanför min lilla sängkoja känns tröstlöst tråkiga. Jag önskar att vi åtminstone hade snö här.

Fast nu ska jag inte vara sådan, jag ska ju precis iväg på yoga, ikväll är det Paradise Hotel och tidigare idag skämde jag bort mig själv rejält genom att köpa en fin, vit kashmirtröja. Så helt sämst måndag är det ju ändå inte!

 

Vicky- 20 January, 2014 at 04:00
Åh! Jag undrar om du - huskurernas drottning - har nåt bra recept på kroppspeeling/bodyscrub som man kan göra själv?? :D
Ditte- 20 January, 2014 at 04:22
Jag absolut älskar din stil! Jag skulle vilja se mycket outfits bilder på bloggen!
cecilia- 20 January, 2014 at 05:02
Fan vad fint hår alltså. Dör lite. Älskar att du har börjat blogga mer också! Skulle verkligen gilla fler recept på juicer och hemmagjorda andra saker (som badpåsarna du bloggade om, sååå fint). Kram!
s- 20 January, 2014 at 05:03
assååå u girl. ditt hår e btw mmmm
Monia- 20 January, 2014 at 07:47
ditt hår<3<3<3
Selina- 20 January, 2014 at 08:04
Your hair is looking fabulous
Annelie- 20 January, 2014 at 08:09
Så kul att du hittat tillbaka till bloggen! Och vad fint att fylla en trist januarimåndag med en kashmirtröja, låter ju hur mysigt som helst.
Frida- 20 January, 2014 at 08:30
Januari är ju tortyr (men ditt hår är verkligen panikfint)
anna- 20 January, 2014 at 08:39
ditt håååår!!!!!
Sofia- 20 January, 2014 at 09:09
Fina du!!
E- 20 January, 2014 at 09:30
ÄLSKAR att du bloggar igen! kan du inte köra en frågestund så vi får undra om vad som hänt medan du har varit frånvarande osv?
Josefine- 21 January, 2014 at 01:47
Skönt att man inte är helt ensam med dålig dygnsrythm lite ångestframkallande men vad gör man ! Bra blogg har du iaf och verkar superskön som person
    milk- 21 January, 2014 at 05:38
    E: vad kul!! joo det kan jag kanske ha! VICKY: OM jag har :D, haha! Kan lägga upp på bloggen under veckan!
nadja- 21 January, 2014 at 07:45
ditt hår är to-die-for!!!
Camilla- 22 January, 2014 at 12:04
Underbara lockar! Har du fixat till dem är lockarna "dina egna"??
    milk- 22 January, 2014 at 04:17
    CAMILLA: merci :)! Det är mina egna, fast ett par dagar efter tvätt, så de har fallit ur och blivit större än de egentligen är.
Guys 2 days ago Fanny Nord

Ben Gorham, the founder of Byredo has together with Frederik Andersen from Bauer Tailors and the designer Luca Nichetto created a whole new dimension of a perfume, “Ombra Delle 5/The 5 o’clock Shadow”. The handmade glass bottle is created to remind us of the afternoon hours and the bottle is changing color depending on the lights […]

Fashion 2 days ago Fanny Nord

This afternoon, Lamija will show us her collection for AW15. The show will take place at Berns Stockholm. We asked her some questions about what she had in mind while creating the collection. Lamija Suljevic Designer Lamija . What have been your biggest inspiration for this particular collection? – I was inspired by my longer […]

Fashion 3 days ago Fanny Nord

With the other seasons in mind you could believe that even this time, Ida Sjöstedt AW15 was going to look just as innocent with lace, white fantastic fabric and dotted resistible dresses. But this time, the show gave us a new side of Ida Sjöstedt. The big chandelier had been hoisted down to cover the start of […]

Fashion 5 days ago Fanny Nord

Filippa K Woman will show their Fall 2015 collection at Thielska Galleriet tonight. We spoke to Nina Bogstedt about what we can expect and about the collection in progress. Nina Bogstedt Design Director Filippa K What have been your biggest inspiration for the AW15 collection? – Our direction this season for Woman is a combination […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

Happy times for all you braid lovers like me out there. Braids are more trendy than ever and Spring 2015 is the right time to show your braiding skills. My favorite right now is the braided bun, seen at the Tadashi Shoji SS15 show, beautiful and classy if kept slick but works just as fine a […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Countdown! I hope you’re just excited as we are for the upcoming Fashion Weeks. We are taking you through the best shows every day, from Stockholm to Paris. We also have a bunch of interviews with fashion-profiles and designers to share with you. Make yourself comfortable and we’ll take you through the highlights of 2015’s fashion […]

Culture 2 weeks ago Fanny Nord

A bunch of thrilled guest arrived at skyddsrummet on Friday 16th January lusting for a after party only Saurabh x Fashion Networks can throw. More known as the best annual party ever. So just like the awards winners that we are we wanna give a huge thanks, on behalf of Saurabhs dog malte, to the […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

Valentino makes us longing for spring and summer with these seashore ads for Spring/Summer 2015. The memaid-looking models are Maartje Verhoef, Grace Simmons, Hedvig Palm, Vanessa Moody and Clémentine Deraedt. The shot took place in the woods of Punta Alauscany on Tuscany and the young unseen Michal Pudelka was chosen by the Valentino designers Maria Grazia […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Stella McCartney takes a seventh spin with Natalia Vodianova as the face of the Spring 2015 campaign. Not that we are complaining! Natalia is working looks full-length and close-ups with the metallic Falabella bags like the pro she is. The campaign was shot by the London based rookie photographer Harley Weir in Ibiza and styled […]