TIMEFORTEA.

14/01/18 - 04:58 - In: MJÖLK

DSC_0109DSC_0116DSC_0121Jag dricker knappt vatten under vintern, kanske något glas till middagen. Grönt te är mitt knark, jag kan typ inte vakna utan te, somna utan te, leva utan te. Men jag är ganska lat och använder för det mesta tepåse trots att det inte är lika gott. Just nu är Twinings Pure green tea favoriten, tillsammans med Friggs Kvällsro, inte så fancy direkt. Men jag tycker att nästan alla de lite “lyxigare” märkena som Yogi och Pukka och allt vad de heter alltid har anis i sig, och jag kan må så sjukt illa av lakritssmaker, så det passar inte mig. Trots det så har jag alla möjliga smaker, märken och  spännande teer från alla möjliga kontinenter på min tehylla i skafferiet, jag är en gnagare som gillar att samla på saker helt enkelt.

Art By Tina - Konst & Yoga- 18 January, 2014 at 05:23
Jag är tvärtom, älskar eftersmaken av lakrits, hittade en favorit i Marrakesh, har redan börjat fundera på hur jag ska kunna få tag i mer när det är slut. Däremot har jag sjukt svårt för ingefära.
Selina- 18 January, 2014 at 06:17
I love tea, my favourite is fresh mint leaves in hot water with some honey. Try that if you want to drink more water but can't cut back on tea, it's refreshing and simple. Also try fresh ginger with honey in hot water. I'm also not a fan of liquoirice in tea, my sister came back from Belgium with a Moroccan mix which also included chicory, bluergh. Try some earl grey with lemon maybe or jasmine tea which is my new favourite
Monia- 18 January, 2014 at 06:29
Precis samma här. Jag dricker mest örtté, eller té med citron, honung eller ingerfära.
Annelie- 19 January, 2014 at 09:27
Är likadan. Fick t.o.m te i nappflaska när jag var liten (tror att det är någon knäpp polsk grej). En av mina favoritteer är Indiskas Berry Delight, tipstipstips!
Natalie- 19 January, 2014 at 12:28
Hej Signe. Du hadde et innlegg for noen dager siden der du spurte om hva vi ønsket mer av på bloggen. Jeg har fulgt deg en stund og vet at du ikke alltid har hatt det så bra psykisk. Vet at det er mange som er og har vært der du var. Hvis du ikke synes det blir for personlig, har du lyst å skrive litt om hvordan det var/hvordan du kom deg ut av det/hvordan du har det nå. Puss & kärlek
Matilda F- 19 January, 2014 at 12:42
Har precis som du väldig svårt för anis och blev tyvärr lite avskräckt från grönt te på grund av det. Men nu ska jag våga på att prova de du dricker. Tack för tipset! Och vilka fantastisk vackra bilder med det svarta!!
Fashion 3 days ago Fanny Nord

The show of Dagmar Fall 2015 took place at Berns in Stockholm. You’ve probably seen the place before and can agree with me that it’s just breathtaking. Roof paintings and enormous chandeliers adorn the ceiling. An interesting show was what we had in front of us. The pieces were inspired by a painting “The Lady with […]

Beauty 4 days ago Alexandra Aronsson

Every season I always know beforehand that I will love the Ida Sjöstedt show. It is always girly in a very likable way and it is amazing to be a part of a glitzy care free world, with pretty girls, lace, sequin, tulle for a while. This season Linda Gradin was the head make-up artist. […]

Guys 4 days ago Fanny Nord

Ben Gorham, the founder of Byredo has together with Frederik Andersen from Bauer Tailors and the designer Luca Nichetto created a whole new dimension of a perfume, “Ombra Delle 5/The 5 o’clock Shadow”. The handmade glass bottle is created to remind us of the afternoon hours and the bottle is changing color depending on the lights […]

Fashion 4 days ago Fanny Nord

This afternoon, Lamija will show us her collection for AW15. The show will take place at Berns Stockholm. We asked her some questions about what she had in mind while creating the collection. Lamija Suljevic Designer Lamija . What have been your biggest inspiration for this particular collection? – I was inspired by my longer […]

Fashion 5 days ago Fanny Nord

With the other seasons in mind you could believe that even this time, Ida Sjöstedt AW15 was going to look just as innocent with lace, white fantastic fabric and dotted resistible dresses. But this time, the show gave us a new side of Ida Sjöstedt. The big chandelier had been hoisted down to cover the start of […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Filippa K Woman will show their Fall 2015 collection at Thielska Galleriet tonight. We spoke to Nina Bogstedt about what we can expect and about the collection in progress. Nina Bogstedt Design Director Filippa K What have been your biggest inspiration for the AW15 collection? – Our direction this season for Woman is a combination […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

Happy times for all you braid lovers like me out there. Braids are more trendy than ever and Spring 2015 is the right time to show your braiding skills. My favorite right now is the braided bun, seen at the Tadashi Shoji SS15 show, beautiful and classy if kept slick but works just as fine a […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Countdown! I hope you’re just excited as we are for the upcoming Fashion Weeks. We are taking you through the best shows every day, from Stockholm to Paris. We also have a bunch of interviews with fashion-profiles and designers to share with you. Make yourself comfortable and we’ll take you through the highlights of 2015’s fashion […]

Culture 2 weeks ago Fanny Nord

A bunch of thrilled guest arrived at skyddsrummet on Friday 16th January lusting for a after party only Saurabh x Fashion Networks can throw. More known as the best annual party ever. So just like the awards winners that we are we wanna give a huge thanks, on behalf of Saurabhs dog malte, to the […]