TIMEFORTEA.

14/01/18 - 04:58 - In: MJÖLK

DSC_0109DSC_0116DSC_0121Jag dricker knappt vatten under vintern, kanske något glas till middagen. Grönt te är mitt knark, jag kan typ inte vakna utan te, somna utan te, leva utan te. Men jag är ganska lat och använder för det mesta tepåse trots att det inte är lika gott. Just nu är Twinings Pure green tea favoriten, tillsammans med Friggs Kvällsro, inte så fancy direkt. Men jag tycker att nästan alla de lite “lyxigare” märkena som Yogi och Pukka och allt vad de heter alltid har anis i sig, och jag kan må så sjukt illa av lakritssmaker, så det passar inte mig. Trots det så har jag alla möjliga smaker, märken och  spännande teer från alla möjliga kontinenter på min tehylla i skafferiet, jag är en gnagare som gillar att samla på saker helt enkelt.

Art By Tina - Konst & Yoga- 18 January, 2014 at 05:23
Jag är tvärtom, älskar eftersmaken av lakrits, hittade en favorit i Marrakesh, har redan börjat fundera på hur jag ska kunna få tag i mer när det är slut. Däremot har jag sjukt svårt för ingefära.
Selina- 18 January, 2014 at 06:17
I love tea, my favourite is fresh mint leaves in hot water with some honey. Try that if you want to drink more water but can't cut back on tea, it's refreshing and simple. Also try fresh ginger with honey in hot water. I'm also not a fan of liquoirice in tea, my sister came back from Belgium with a Moroccan mix which also included chicory, bluergh. Try some earl grey with lemon maybe or jasmine tea which is my new favourite
Monia- 18 January, 2014 at 06:29
Precis samma här. Jag dricker mest örtté, eller té med citron, honung eller ingerfära.
Annelie- 19 January, 2014 at 09:27
Är likadan. Fick t.o.m te i nappflaska när jag var liten (tror att det är någon knäpp polsk grej). En av mina favoritteer är Indiskas Berry Delight, tipstipstips!
Natalie- 19 January, 2014 at 12:28
Hej Signe. Du hadde et innlegg for noen dager siden der du spurte om hva vi ønsket mer av på bloggen. Jeg har fulgt deg en stund og vet at du ikke alltid har hatt det så bra psykisk. Vet at det er mange som er og har vært der du var. Hvis du ikke synes det blir for personlig, har du lyst å skrive litt om hvordan det var/hvordan du kom deg ut av det/hvordan du har det nå. Puss & kärlek
Matilda F- 19 January, 2014 at 12:42
Har precis som du väldig svårt för anis och blev tyvärr lite avskräckt från grönt te på grund av det. Men nu ska jag våga på att prova de du dricker. Tack för tipset! Och vilka fantastisk vackra bilder med det svarta!!
Fashion 6 days ago Freshnet

BACK opened the last day of Fashion Week with palm trees and holiday feeling, while the sun was shining outside. Unfortunaly she wasen’t there, but sended a video from her vacation instead. Watch her video from the show: During the whole week Hyde’s Spectacles has together with other brands hosted a pop-up store on Norrmalmstorg, […]

Beauty 6 days ago Alexandra Aronsson

The beautiful jewelry from Maria Nilsdotter really came to life at the Royal Armoury. Housed in the spectacular and beautiful cellar vaults of the Royal Palace it really sets a mood. Key makeup artist Sophia Eriksen/Hallundgren did an amazing and effectual look with golden freckles. Her is what she told me about the look: “ […]

Fashion 7 days ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 7 days ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 1 week ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 1 week ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]