Milk/Signe header
04:58 - 18/01/2014

TIMEFORTEA.

DSC_0109DSC_0116DSC_0121Jag dricker knappt vatten under vintern, kanske något glas till middagen. Grönt te är mitt knark, jag kan typ inte vakna utan te, somna utan te, leva utan te. Men jag är ganska lat och använder för det mesta tepåse trots att det inte är lika gott. Just nu är Twinings Pure green tea favoriten, tillsammans med Friggs Kvällsro, inte så fancy direkt. Men jag tycker att nästan alla de lite “lyxigare” märkena som Yogi och Pukka och allt vad de heter alltid har anis i sig, och jag kan må så sjukt illa av lakritssmaker, så det passar inte mig. Trots det så har jag alla möjliga smaker, märken och  spännande teer från alla möjliga kontinenter på min tehylla i skafferiet, jag är en gnagare som gillar att samla på saker helt enkelt.

Leave a comment

Current ye@r *

Art By Tina - Konst & Yoga- 18 January, 2014 at 05:23
Jag är tvärtom, älskar eftersmaken av lakrits, hittade en favorit i Marrakesh, har redan börjat fundera på hur jag ska kunna få tag i mer när det är slut. Däremot har jag sjukt svårt för ingefära.
Selina- 18 January, 2014 at 06:17
I love tea, my favourite is fresh mint leaves in hot water with some honey. Try that if you want to drink more water but can't cut back on tea, it's refreshing and simple. Also try fresh ginger with honey in hot water. I'm also not a fan of liquoirice in tea, my sister came back from Belgium with a Moroccan mix which also included chicory, bluergh. Try some earl grey with lemon maybe or jasmine tea which is my new favourite
Monia- 18 January, 2014 at 06:29
Precis samma här. Jag dricker mest örtté, eller té med citron, honung eller ingerfära.
Annelie- 19 January, 2014 at 09:27
Är likadan. Fick t.o.m te i nappflaska när jag var liten (tror att det är någon knäpp polsk grej). En av mina favoritteer är Indiskas Berry Delight, tipstipstips!
Natalie- 19 January, 2014 at 12:28
Hej Signe. Du hadde et innlegg for noen dager siden der du spurte om hva vi ønsket mer av på bloggen. Jeg har fulgt deg en stund og vet at du ikke alltid har hatt det så bra psykisk. Vet at det er mange som er og har vært der du var. Hvis du ikke synes det blir for personlig, har du lyst å skrive litt om hvordan det var/hvordan du kom deg ut av det/hvordan du har det nå. Puss & kärlek
Matilda F- 19 January, 2014 at 12:42
Har precis som du väldig svårt för anis och blev tyvärr lite avskräckt från grönt te på grund av det. Men nu ska jag våga på att prova de du dricker. Tack för tipset! Och vilka fantastisk vackra bilder med det svarta!!
NEW POST: Blame It On Fashion - CHRISTMAS GIVEAWAY #4
VIEW POSTS - VIEW PROFILE