Milk/Signe header
08:42 - 16/01/2014

YOGA STONED.

DSC_0457Wow vilket pass jag hade, blev alldeles yoga-hög efteråt. Jag gick på en fortsättningsklass idag, var nervös innan att jag hade tagit mig vatten över huvudet, i höstas hade jag knappast sett framför mig att jag skulle gå på en fortsättningsklass efter jul. Men de här tre veckorna under smekmånaden då jag har yogat varje dag har verkligen gett resultat märkte jag. Jag kände mig så himla stark, smidig och fokuserad. För första gången någonsin provade jag Pincha Mayurasana, när man står som på händer fast med hela underarmarna som stöd, och det gick som en dans, både att komma upp och stå kvar. Så sjukt häftigt! Och handståendet, Adho Mukha Vrksasana gick även det jätttebra, med hjälp av en annan elev som satte knytnäven mellan mina lår så kunde jag pressa ut fötterna från väggen och stå utan väggstöd stadigt i flera sekunder. Yaay för utveckling!

Leave a comment

Current ye@r *

Frida- 16 January, 2014 at 09:11
Jag typ kissade på mig av lycka när jag lyckades göra en liten poweryoga-vändning här om dagen så jag är väldigt imponerad av vad du kan!
    milk- 21 January, 2014 at 05:47
    FRIDA: Visst blir man glad när man gör framsteg! Så coolt! JOHANNA: I LOVE YOOOOOUUU <3<3<3 MARIA: Anusara :)! Tyvärr, letar också efter ngn bra yogablogg. ANNA: På Yogashakti på Timmermansgatan :)
Johanna- 17 January, 2014 at 05:54
Signe we love you! Du är grym! Nu har du en läsare från Aussi!! Woop woop ❤️
Maria- 17 January, 2014 at 09:21
Åh tränar du astanga yoga? Vet du någon bra astanga blog?
Anna- 19 January, 2014 at 03:21
Vart i Stockholm yogar du Signe?:)
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE