PURPLE HAZE.

14/01/15 - 06:08 - In: RECEPT

rodkalDagens lila juice, rödkål, äpple, citron och ingefära, alltså MUMS vad god den här är.

Kål är supernyttigt i alla dess former, grönkål tar ju guld i vitamin och antioxidant-racet och slinker ner i nästan alla juicer jag gör. Men rödkål får man ut massor av juice ifrån och har en så väldigt vacker färg. Jag blir alldeles glad av den rosalila-färgen, och färg kan behövas i det här mörkret.

Frida- 15 January, 2014 at 09:33
Det glömde jag skriva i förra inlägget, dina juiceinlägg är ju hur bra som helst!
    milk- 16 January, 2014 at 08:50
    ANTONIA: Vad kul! Till ett stort glas, ett äpple en halv citron utan skal typ två centimeter ingefära och en bit kål. Haha nä men jag vet inte hur man ska måtta kål, prova dig fram! FRIDA: Tack Frida! LÄKARSTUDENT: Tack för rådet :)!
Antonia- 16 January, 2014 at 09:31
Vad är det för recept? Har köpt en råsaftcentrifug och behöver lite olika goda och nyttiga recept så jag kan börja :)
läkarstudent- 16 January, 2014 at 05:02
ät bara inte mycket kål och varje dag så är det jättenyttigt. större mängder kål under en lång tid kan leda till goiter, alltså förstorad sköldkörtel. det är "ofarligt" men inte estetiskt, och permanent. samma förstoring vid bla jodbrist. få som vet, men bra att veta. googla :)
emelie- 17 January, 2014 at 04:05
vad använder du för råsaftcentrifug?? :)
Evelina - Evelinas Ekologiska- 18 January, 2014 at 10:33
Min favoritjuice :) /Evelina - Evelinas Ekologiska http://www.evelinasekologiska.se/
Grodan- 29 January, 2014 at 06:44
Vilka fantastiska "mat"bilder!
Runway 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Lanvin straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]