GRATTIS<3.

13/10/23 - 06:45 - In: MJÖLK

cWY3uByvM0CzE-khYN_adowmX8C76K_zPOD-53s_ZxY copyPh. Viktor Lönnbring. En bild på oss från bröllopet.

Idag fyller min lilla-lillasyster Elisabeth fem år! Jag är så ledsen över att jag inte kan vara i Berlin just nu och fira mitt lilla hjärta, alldeles för pank för sådant. Tänk att om ett par år så kommer hon vara stor nog att flyga hit själv och hälsa på mig och Miriam, längtar!!

Alma- 23 October, 2013 at 08:37
Jag gick där hela maj månad faktiskt, mysigt och prisvärt! Jobbar på yogayama nu så jag yogar där gratis, synd bara att de inte har så mycket anusara.
Selina- 24 October, 2013 at 10:13
Wow she's grown up so much! Happy birthday to her. Please do post more pictures of your wedding as well, we'd love to see them!
Mika- 31 October, 2013 at 08:29
Vad kul att hon fyller år och grattis till henne!! Besök gärna min blogg http://mika06.bloggplatsen.se/
Sarah- 2 November, 2013 at 10:32
Snalla kan du inte gora ett inlagg om hela din har rutin,med varenda detailj och harvards rutin som du har for ditt har. Har sett skillnad pa ditt har och hur det har vaxt, skulle hjalpa mig om du kunde dela med dig om vad du gjort for att fa det sa. xoxo
elin- 5 November, 2013 at 01:26
Varför så kass uppdatering hela tiden?
Nina- 7 November, 2013 at 10:17
Hej, jag har kommit in på några av dina bilder från ditt bröllop. Det ser helt underbart ut! Läste att du var ifrån Tyskland. Jag är själv från Tyskland och ska gifta mig i sommar. Min fråga är om ni hade folk som både pratade tyska och svenska på ert bröllop? hur fick ni ihop det i så fall så att ingen skulle tycka det blir tråkigt och inte fatta? Du får jätte gärna maila mig om du har lust att dela med dig av egen erfarenhet! Sen måste jag ju säga att din klänning är en dröm. Har du mönster på den?
Cecilia- 24 November, 2013 at 07:53
Vart har du tagit vägen. :/ Är allt bra med dig? Saknar ditt bloggande:)
Hanna- 28 November, 2013 at 11:30
Så fint. Kram
Elisabeth Changa- 28 November, 2013 at 12:45
Vilken fantastisk blogg du har otroligt inspirerande!
Anki- 30 November, 2013 at 07:19
Hej Signe! Har du slutat blogga?
Rebecca- 1 December, 2013 at 06:53
Snälla, skriv ett nytt inlägg! Kram
Selina- 2 December, 2013 at 02:26
And also, you share the same nose!
Fashion 5 days ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 6 days ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 6 days ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 7 days ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 7 days ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 7 days ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

We collect the most interesting news right now in a nice summary so that you don’t have to chase around the web for updates to stay in the know. Here is what you should know today: Kristen Stewart in New Coco Chanel Movie by Karl Lagerfeld We have talked about Kristen Stwarts close connection to […]

Culture 1 week ago Yasmine Mubarak

With the success Banksy had have creating talked-about modern art with political and social message putting up in the street corners he have now created Dismaland. The castle is derelict and Cinderella’s pumpkin has crashed. Banksy has opened a theme park called Dismaland at a a derelict seaside swimming resort in Weston Mare, UK. The […]