GRATTIS<3.

13/10/23 - 06:45 - In: MJÖLK

cWY3uByvM0CzE-khYN_adowmX8C76K_zPOD-53s_ZxY copyPh. Viktor Lönnbring. En bild på oss från bröllopet.

Idag fyller min lilla-lillasyster Elisabeth fem år! Jag är så ledsen över att jag inte kan vara i Berlin just nu och fira mitt lilla hjärta, alldeles för pank för sådant. Tänk att om ett par år så kommer hon vara stor nog att flyga hit själv och hälsa på mig och Miriam, längtar!!

Alma- 23 October, 2013 at 08:37
Jag gick där hela maj månad faktiskt, mysigt och prisvärt! Jobbar på yogayama nu så jag yogar där gratis, synd bara att de inte har så mycket anusara.
Selina- 24 October, 2013 at 10:13
Wow she's grown up so much! Happy birthday to her. Please do post more pictures of your wedding as well, we'd love to see them!
Mika- 31 October, 2013 at 08:29
Vad kul att hon fyller år och grattis till henne!! Besök gärna min blogg http://mika06.bloggplatsen.se/
Sarah- 2 November, 2013 at 10:32
Snalla kan du inte gora ett inlagg om hela din har rutin,med varenda detailj och harvards rutin som du har for ditt har. Har sett skillnad pa ditt har och hur det har vaxt, skulle hjalpa mig om du kunde dela med dig om vad du gjort for att fa det sa. xoxo
elin- 5 November, 2013 at 01:26
Varför så kass uppdatering hela tiden?
Nina- 7 November, 2013 at 10:17
Hej, jag har kommit in på några av dina bilder från ditt bröllop. Det ser helt underbart ut! Läste att du var ifrån Tyskland. Jag är själv från Tyskland och ska gifta mig i sommar. Min fråga är om ni hade folk som både pratade tyska och svenska på ert bröllop? hur fick ni ihop det i så fall så att ingen skulle tycka det blir tråkigt och inte fatta? Du får jätte gärna maila mig om du har lust att dela med dig av egen erfarenhet! Sen måste jag ju säga att din klänning är en dröm. Har du mönster på den?
Cecilia- 24 November, 2013 at 07:53
Vart har du tagit vägen. :/ Är allt bra med dig? Saknar ditt bloggande:)
Hanna- 28 November, 2013 at 11:30
Så fint. Kram
Elisabeth Changa- 28 November, 2013 at 12:45
Vilken fantastisk blogg du har otroligt inspirerande!
Anki- 30 November, 2013 at 07:19
Hej Signe! Har du slutat blogga?
Rebecca- 1 December, 2013 at 06:53
Snälla, skriv ett nytt inlägg! Kram
Selina- 2 December, 2013 at 02:26
And also, you share the same nose!
Fashion 3 weeks ago Sofia Chowdhury

  Devon Windsor for Vogue Mexico November 2015. Photography by Dean Isidro. Styling by Sarah Gore Reeves. Hair by Roberto Di Cuia. Make-up by Eric Polito.  

Fashion 3 weeks ago Mauritz Dahl

Christopher Bailey announced on Tuesday that Burberry will merge their labels Prorsum, London and Brit by the end of 2016 to consist under one brand only: Burberry. This comes after Burberry revealed their forecast, which predicted a decline in sales mainly due to falling sales in Asia, similar to what both LVMH and Kering Group […]

Culture 3 weeks ago Yasmine Mubarak

The Swedish success duo Axwell / \ Ingrosso returns today with the new single “This Time”, a collaboration with the multi-Grammy-nominated and signed to Kanye West’s own label GOOD Music hip-hop artist, Pusha T. In connection with the single release Axwell / \ Ingrosso have starts initiative #THISTIME. The duo will donate all its revenue from […]

Culture 4 weeks ago Yasmine Mubarak

When I was sitting listening to the Spotify founder Daniel Ek‘s Face 2 Face, at the annual Sthlm Tech Fest in Stockholm last month, the moderator after a ”I won, You lost” disscussion about Tidal supported by 300 Spotify fans in the audince cheering similair to fotball match, the moderator ”unsuprisingly” asked about artist who […]

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

Sweden keeps on exporting soul queens out to the world to hear this last years’, first Seinabo Sey and now this young rising star, Sabina Ddumba. Here is yet a new smashing new single Not Too Young, created with producer Nick Ruth and T- Collar. This is worth listening to.

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

”Have a high minimum level of what you release. Do not wait to be discovered, show that you want to be discovered. Have structure and be organized in what you are doing.”   That is how Stockholm -based producer and artist Finis Mundi advice other young music creators’ whom wants. what he already achived, the 1 million play on music […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Remember the iconic photo of Farah Fawcett in flares and sneakers while on a skateboard? The sneaker in question is the Nike Cortez that launched in early 70’s and quickly became an favorite amongst athletes and the fashionable crowd. This autumn Nike re-launches the iconic 100% leather sneaker that Farah wore back in the 70’s. The […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Yesterday H&M finally kicked off the launch of the super hyped Balmain x H&M collaboration. Of course, we saw the #BalmainArmy Kendall Jenner, Gigi Hadid, Jourdan Dunn, Karlie Kloss and more hit the runway in New York. What kind of finale can top this runway show you might wonder? Well, to sprinkle even more stardust […]

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

Did someone miss Drake’s “Hotline Bling” music video, which he dropped last night? The music video have already been ”memed”, ”GIF’ed”, been compared to Apple ads and even Sean Paul’s (yeah, remember him?) 2010 “I’m Still In Love With You” video. But what likely inspired the rapper’s new visuals if not american visuell artist James Turell. […]