MOLLKUNG.

13/10/21 - 09:03 - In: MJÖLK

molkungPh. by me.

Ehhh, såg ni hur stor månen var i helgen? Så förtrollande vackert.

Igår provade jag Yinyoga för första gången, det är en yogaform där man mjukar upp leder, ligament och bindvävnad. Man ligger eller sitter ner under hela passet i långa, stretchande positioner. Det var väldigt avslappnande och jag kände verkligen att kroppen mjukades upp ordentligt. Jag kommer nog köra det som ett komplement ett par gånger i månaden. Annars går jag ju på Anusara en eller ett par gånger i veckan. Nu har jag gått på yoga i ett år, visserligen med ett 4-5 månaders långt uppehåll under sommaren, men ändå! Jag är ganska stolt över mig själv som (förutom att jag red under tio år) egentligen aldrig har tränat förut.

Tiffany- 22 October, 2013 at 05:00
Wow, what an amazingly captured photo! How and what camera did you use to take this?
Alma- 22 October, 2013 at 03:50
Var går du på anusara? Min studio har bara ett anusara pass i veckan, vill gå mer!
    milk- 23 October, 2013 at 06:55
    ALMA: YogaShakti, vid Mariatorget, följ med mig någon gång! TIFFANY: Thank you so much! Nikon D90 with a zoom lens.
Cecilia- 24 October, 2013 at 09:34
Wow! Vilken Bild! Hade du på nattmodus? Eller altså lånd öppningstid på kameran?
sherry- 4 November, 2013 at 08:58
Signe! Jag letar och letar men hittar bara genom ebay vilket jag inte litar på.... Så här kommer frågan: Vart köpte du din Totoro väska? Kramis!!1 /sherry
Fashion 5 days ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 6 days ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 6 days ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: New York, United States of America. Guide: Fanny Nord, it-girl and FRESHNET contributor. Explore: @FannyNord Who are you? My name is Fanny and I’m working at DAY Birger et Mikkelsen in Stockholm. When I’m not working, I’m dreaming of vacations and drowning in magazines. Favourite method of transportation Bus… There’s just something about it that […]