Milk/Signe header
09:03 - 21/10/2013

MOLLKUNG.

molkungPh. by me.

Ehhh, såg ni hur stor månen var i helgen? Så förtrollande vackert.

Igår provade jag Yinyoga för första gången, det är en yogaform där man mjukar upp leder, ligament och bindvävnad. Man ligger eller sitter ner under hela passet i långa, stretchande positioner. Det var väldigt avslappnande och jag kände verkligen att kroppen mjukades upp ordentligt. Jag kommer nog köra det som ett komplement ett par gånger i månaden. Annars går jag ju på Anusara en eller ett par gånger i veckan. Nu har jag gått på yoga i ett år, visserligen med ett 4-5 månaders långt uppehåll under sommaren, men ändå! Jag är ganska stolt över mig själv som (förutom att jag red under tio år) egentligen aldrig har tränat förut.

Leave a comment

Current ye@r *

Tiffany- 22 October, 2013 at 05:00
Wow, what an amazingly captured photo! How and what camera did you use to take this?
Alma- 22 October, 2013 at 03:50
Var går du på anusara? Min studio har bara ett anusara pass i veckan, vill gå mer!
    milk- 23 October, 2013 at 06:55
    ALMA: YogaShakti, vid Mariatorget, följ med mig någon gång! TIFFANY: Thank you so much! Nikon D90 with a zoom lens.
Cecilia- 24 October, 2013 at 09:34
Wow! Vilken Bild! Hade du på nattmodus? Eller altså lånd öppningstid på kameran?
sherry- 4 November, 2013 at 08:58
Signe! Jag letar och letar men hittar bara genom ebay vilket jag inte litar på.... Så här kommer frågan: Vart köpte du din Totoro väska? Kramis!!1 /sherry
NEW POST: Hilda Sandström - OUTFIT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE