Milk/Signe header
07:29 - 26/06/2013

WEDNESDAYJUICE.

DSC_0340 DSC_0344Gillar ni min lilla följetong jag har den här veckan? Den här juicen blev så jävla god, helt klart en ny favorit. Ett grönt äpple, blasten från ett knippe rädisor (ett par rädisor fick också följa med) och en halv gurka.

Leave a comment

lisawho- 26 June, 2013 at 08:09
Ja de gillas! Gör själv mycket juicer nu ^^
Malin- 26 June, 2013 at 11:32
Hejsan! Vad använder du för "maskin" för att göra dina smoothies och juicer? Vill verkligen göra egna! Blir så inspirerad :)
Anna- 27 June, 2013 at 10:21
Ja! Fortsätt! blir galet sugen på juicer nu så jag gick och köpte mig en juicer :D hehe
Malin- 28 June, 2013 at 12:25
Hej Signe! jag undrar vad du har för duschkrämer i duschen? i nästan alla finns det bara sulfater och massa annat dåligt som torkar ut min känsliga hy :( skulle man kunna ha kallpressad rapsolja?
    milk- 28 June, 2013 at 02:08
    MALIN: Jag använder Lush's duschlotions, de har massor sulfater i sig så jag använder det bara under armarna. Men JA, självklart kan du använda rapsolja! Klipp ut en liten bit ur en frottéhandduk och ha som tvättlapp. Steg ett kliv in i duschen och blöt ner dig, steg två smörj in dig med oljan, steg tre tvätta av med tvättlappen. Man blir superren och mjuk! Så gör jag ofta vintertid när jag är lite torrare. Jag har alltid en liten pumpflaska med olivolja ståendes på i duschen som jag tvättar mig i fittan och rumpan med. Funkar jättebra! Men under armarna vill jag som sagt ha lite starkare grejer. MALIN: Min juicer är en gammal Philips, finns nog inte på marknaden längre. Men jag önskar mig en Philips Avance! Min mixer är en liten enkel från Braun. Inget fancy men båda sköter sitt jobb bra!
Malin- 28 June, 2013 at 07:31
Tack för svaret! ska testa olivoljan också!! Du är grym.
NEW POST: BY FUNDA - LE WEEKEND
VIEW POSTS - VIEW PROFILE