Milk/Signe header
01:39 - 22/06/2013

MIDSUMMER.

DSC_0009Glad midsommar! Hoppas att ni hade en fin dag igår. Vi hängde några stycken på vår kolonistuga hela dagen, sjukt mysigt. Nu är jag och F på väg ut till landet där vi tänkte spendera resten av helgen.

Leave a comment

Haanannanan- 22 June, 2013 at 08:06
Hej! Jag har funderat på att köpa en epilator och jag läste ditt inlägg om din Braun silk epil 7 och jag undrar först vad den exakt heter (verkar finnas många olika varianter av den) och sen dens fördelar och nackdelar! Tacksam för svar !!:) kram<3 Ps. Hur ont gör det, vilka ställen kan man använda den på och pris?:) ds.
    milk- 24 June, 2013 at 10:09
    HAANANNNAN: Vet inte exakt vad den heter, men jag vet att min kompis har köpt en ny som är MYCKET bättre än den jag har, kan fråga henne vad hennes heter. På min fanns det även en rakhyvel som jag tog bort eftersom den bara förstör hela grejen med epilering. Nackdelar är att batteritiden tar sluta alldeles för fort. Har jag använt den vid ett tidigare tillfälle utan att ladda den efter så brukar jag ofta bara hinna med ena benet, så jag får gå halvhårig :P. jag använder den under armarna (svinont) och på benen (inte ont alls). Men jag föredrar att vaxa, det gör helt klart mindre ont.
eirunn- 23 June, 2013 at 07:55
hei! du har verdens fineste blogg! så himla fin! et litt dumt spørsmål, men - hvordan redigerer du bildene dine? redigerer du dem i det hele tatt? som for eksempel på dette bildet. hehe håper du forstår norsken min! x
    milk- 24 June, 2013 at 10:06
    EIRUNN: Åh tack! jag redigerar alla mina bilder i photoshop. På just den här har jag lagt till lite "lighting effects", dragit ner lite på "saturation", ökat "offset" och lagt på lite "grain". xx
Selina- 23 June, 2013 at 08:18
We don't celebrate midsummer in Britain but I'd love to. A fine excuse to dress in white and wear flowers and eat summer food. But it's usually raining here anyway :P
rdb- 25 June, 2013 at 11:16
megafin!!!
NEW POST: Hilda Sandström - ANN-SOFIE BACK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE