Milk/Signe header
02:18 - 19/06/2013

INSPIRATIONFORGIFTS.

brollopsgavortTraditionellt sett så har man oftast en lista på bröllopsgåvor man önskar sig. Vi hade inte tänkt att ha någon sådan eftersom det känns ganska konstigt att be om specifika gåvor. MEN det är många gäster som har frågat efter en lista. Så här kommer några av de grejer som vi vill införskaffa till vårt nya hem, och de här sakerna kan ju faktiskt passa väldigt bra även som bröllopsgåvor. “Subtil hint”.

1. Linné – karaff i vitt från Artilleriet. 2. Malva – vas från Artilleriet. 3. Dagg – vas vilken färg som helst, från Svenskt Tenn. 4. Tvättkorg i svart, från Afroart. 5. Hamam handdukar i bambu, från Lou&Friends. 6. Teboxar, från Dusty Deco.  7. Gjutjärnsgryta – i färgen volcanic, från Le Creuset. 8. Philips Avance Collection HR1871 – juicepress från Philips.

Leave a comment

Current ye@r *

maria- 19 June, 2013 at 03:47
Fina grejer! Kan inte du berätta lite hur ni har tänkt ert bröllop? Jag ska gifta mig nästa sommar och har lite panik inför allt som ska fixas! Skulle vara jättekul att höra hur ni har tänkt! Var ska ni vara och hur många gäster ska ni ha?
    milk- 20 June, 2013 at 10:46
    MARIA: Jag kommer nog berätta allt efter bröllopet! Känns lite roligare för gästerna om de inte vet alltför mycket om planeringen :)! Grattis!! Du behöver verkligen inte känna dig stressad än. Jag är inte ens det och det är ändå bara fem veckor kvar och massor kvar att göra haha!
NEW POST: Columbine - WISHFUL THINKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE