Milk/Signe header
10:07 - 06/02/2013

SNAILNAILS.

IMG_3845Jag har målat naglarna en enda gång sedan jag började skolan i augusti. EN gång. Det var när jag hittade ett nagellack i en goodiebag och satte igång att måla naglarna över en drink på Kåken för några veckor sedan, så det gills inte ens. Jag saknar det verkligen, men det är helt omöjligt att ha något annat än korta omålade naglar när man typ har händerna i lera/oljefärger/textilfärger konstant. Den här looken som jag gjorde för två somrar sedan är typ min bästa någonsin, diamanter på tummarna och rosa/lila glittertoppar. Så fort det är lov nästa gång så ska jag maxa med nagellack!

Leave a comment

Maia- 7 February, 2013 at 12:34
Känner igen mig så mycket i det där! Studerar själv klassiskt piano på konservatoriet i Bryssel och övar hela tiden, och därför måste mina naglar också vara korta hela tiden, och då är det inget kul att måla dem.... Så jag väntar också alltid på loven så att jag äntligen kan få måla naglarna. ;)
Katie Riot- 8 February, 2013 at 04:43
Loove it!
Alicia- 10 February, 2013 at 04:18
Finaste Signe, kan inte du publicera ditt bästa nudelsopperecept? Eller skicka det till mig på min gmailadress. Det skulle verkligen uppskattas!
Ida- 10 February, 2013 at 05:17
Verkligen fint!! Jag brukade vara flitig på att fixa roliga naglar men nu var det länge sen, av samma anledning som du, det baar försvinner direkt när jag jobbar. Waste of nail polish liksom, haha!
Marie- 11 February, 2013 at 12:53
Hi! I was wondering if it is possible to ask a few questions, and if you have a e-mail I could write to? Kind Regards Marie
MANDA DA MANDA- 11 February, 2013 at 03:52
jag har snott lite bilderrrr från dig, i hope that uuu dånt mind:ar. använde dem till ett girlcrushinlägg jag gjorde om dig. jag tycker du är typ bäst ja.
Hanna- 11 February, 2013 at 04:52
Hej signe! Kan inte du skriva ett inlägg med dina hudvårds/hår rutiner? eller bara tips/produkter för en häslosam hud. Kanske vad du äter för få bra hud. Vet att du har skrivit det förut men det vore jättekul med en uppdaterad!
olivia- 12 February, 2013 at 07:50
signe, hur fick du jobb på american apparel? x
Malin- 16 February, 2013 at 12:19
Saknar ditt bloggande Signe! Vore skitkul att se mer skolgrejer! Ha en fin helg. xo
    milk- 19 February, 2013 at 03:47
    OLIVIA: Jag gick in när de byggde sin första butik för fem år sedan, alltså innan de hade öppnat, och frågade om de behövde butiksbiträden :). HANNA: Jag har sämst hy just nu, det är mina p-piller som stökar så jag är egentligen inte den bästa att skriva om sånt. Men jag kan göra det ändå, för att det är roligt! MANDA: <3 MARIE: signe.siemsen@gmail.com ALICIA: Jo såklart, jag postar ett inlägg :)
helena- 6 March, 2013 at 09:21
testa shellac.. hade finaste naglarna innan jag började arbeta och dränka mina händer i skit hela dagarna.. shellac gjorde underverk för mina skrivade, korta och fula naglar
s- 23 October, 2013 at 09:59
Camel for life
NEW POST: MADELEN DE LA MOTTE - christmas came early
VIEW POSTS - VIEW PROFILE