Milk/Signe header
11:35 - 03/01/2013

BACKINSTOCKTOWN.

Hemma igen från Boa Vista -Kap Verde. Eller vi kom hem igår, men halva gårdagen spenderades i sömnens tecken, andra halvan spenderades i Kungens kurva på Jula och Ikea. Bärandes möbler från vinden. Och många timmar av hostande och storstädande. Varför? Det ska jag avslöja senare ikväll, eller imorgon, lite till fixande först.

Men Kap Verde var det. Vi har tillsammans med varandra, borta från vardagen, haft det helt jävla underbart! Men jag skulle kanske inte rekommendera just Boa Vista som resmål till någon. Om det inte är så att man älskar känslan av att befinna sig mitt inne i stormens öga hela tiden. Eller det kanske inte blåser i stormens öga i och för sig. Men blåste gjorde det, ordentligt. Tänk er Gotlands värsta blåsiga dagar, gånger tjugo, minst. Men sol har vi fått, åh sol. Jag saknar dig redan sol.

Gott nytt förresten!

Leave a comment

Current ye@r *

Jasse- 3 January, 2013 at 12:49
vad menar du stormens öga?
Katja- 3 January, 2013 at 01:48
Vilken perfekt bild! Vackert!
alice- 5 January, 2013 at 10:40
åååh finaste bilden!
Linda- 16 January, 2013 at 09:02
Måla den i olja!!!!! (om det går??) Jättefin bild. Det hade nog blivit superfint :)
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE