Milk/Signe header
09:03 - 07/12/2012

FROSTYBLUENIGHT.

Leave a comment

Cindy- 7 December, 2012 at 11:44
Det här kommer låta jättemesigt, men du och din blogg är nog den enda inspirationskällan på Internet jag egentligen någonsin behöver. Jag skulle kunna kommentera varje inlägg, men du ska inte bli spammad så jag tar min kärleksförklaring här, nu: du är så utomjordlig på många sätt och jag, som inte ens är förtjust i bröllop öht, finner mig själv längta till din och Fredriks dag (tja, bilderna och att få höra om den i alla fall). Mycket kärlek och lycka till er två, men liite mer till dig.
hanna- 8 December, 2012 at 09:24
Hej gulle! Tänkte bara fråga vilken salong du brukar/brukade gå till här på söder, du rekommenderade nån nått år sen (typ söderfin eller nå) kram
    milk- 9 December, 2012 at 07:07
    HANNA: Skönhetsvård heter den. Men den tjejen jag brukade gå till jobbar inte kvar där, så jag har inte varit där på över ett år, kan inte säga om det är bra fortfarande :). Kram CINDY: Men åh din kommentar gör mig alldeles gråtmild, fy fan vad snällt sagt <3<3<3<3.
helena- 6 January, 2013 at 03:57
Där är ju bilden på formalin-samlingen jag köpte! :D
NEW POST: Blame It On Fashion - HOLD ON TO YOUR BIRKS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE