Milk/Signe header
05:46 - 04/12/2012

BANGBANG.

Last summer. Jag blir alltid så sjukt sugen på att platta håret när jag ser gamla bilder. MEN mitt hår börjar faktiskt få lite längd nu, så jag försöker låta bli. Sist jag plattade var i september, ska försöka vänta åtminstone en månad till. Det är så mycket roligare att se hur långt håret har blivit när det går lång tid mellan plattningarna. När håret är helt genomblött i duschen nu så är det bara typ fyra centimeter kvar till bröstvårtorna, det längsta jag någonsin har haft är till bröstvårtorna, så jag är väldigt nöjd ändå.

Jag hoppas att vara på min gamla standardlängd i vår och förhoppningsvis förbi den längden till bröllopet i sommar. Det kanske är att önska för mycket, men drömma kan man ju alltid!

Leave a comment

Current ye@r *

NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE