Milk/Signe header
06:04 - 04/12/2012

ABOUTTHATSILLYHEADOFHAIR.

Faaast när det inte är blött så ser håret typ lika kort ut som det har gjort det senaste året. Det beror på att mitt hår lockar sig mer och mer för varje dag som går, yeeey! Underhåret är alldeles magiskt lockigt, medan överhåret är väldigt vågigt. Varför? Förmodligen för att överhåret utsätts för konstant slitage genom vind, sol, regn, mössor, luvor, fingrar. Men överlag är jag mer nöjd med mitt hår nu än vad jag har varit på två, tre år. Det är väldigt skönt.

Och jag lovar att skriva ett inlägg om hur jag sköter mitt hår, något som flera har efterfrågat bland kommentarerna. Men nu måste jag springa till yogan och mjuka upp min vinterstela kropp.

Leave a comment

Frida/Dezdemona- 4 December, 2012 at 09:06
Tycker ditt hår är fantastiskt!
Shelley- 5 December, 2012 at 12:39
Tar det lång tid att platta hela håret när man har så lockigt? Känns som att det måste vara rätt knepigt! Väldigt fint oplattat också i alla fall.
beundrare- 5 December, 2012 at 11:32
Du är så sjukt sofistikerat snygg!!!!!
Tilda- 5 December, 2012 at 06:12
Hej Signe! Ditt hår är sjukt vackert! Ser fram emot att läsa mer om hur du tar hand om det. Har en liten förfrågan också; skulle du kunna skriva mer om din psykiska hälsa och hur du gjort för att må bättre? Jag har identifierat mig en del med dig när du skrivit om det tidigare och skulle tycka det vore grymt om du ville berätta mer.
Lisa- 6 December, 2012 at 02:22
Du är så snygg i ditt naturliga hår!
Victoria- 9 December, 2012 at 10:52
så himla, himla vackert Signe! Har ju "samma" hår som du och vlade också att sluta platta det i somras, efte ca 10 pr av plattning o rakpermanent..ack ack..Nu har jag dock testat att köra box braids ett tag, tror det slitit ganska mkt på min hårbotten, så det blir nog inget mer sånt efter denna gången, men hoppas också på att kunna få lååååångt hår en vacker dag.. sjukt fina lockar verkligen! HAr tänkt att jag ska testa moroccan oils curl cream när jag går tillbaka till lockigt hår...har du testat den?
    milk- 13 December, 2012 at 04:03
    VICTORIA: Men har du löshår i nu? För annars har du ju superlångt hår ju :D! Nej, jag använder inga produkter med silikoner i, vilket det där märket är fullproppat utav :).
Victoria- 15 December, 2012 at 05:48
Gud ja!! Massa massa löshår! Tungt är det haha.. Jag har ungefär som dig annars, lite kortare kanske... Ja justja det är det, synd..skulle kanske testa ren arganolja, men endel aäger att håret inte kan ta till sig så stora molekyler som den har.. Borde kanske testa silikonfritt ett tag , verkar ju ha funkat för dig!:)
NEW POST: MADELEN DE LA MOTTE - christmas came early
VIEW POSTS - VIEW PROFILE