Milk/Signe header
04:28 - 03/12/2012

Dustbunnies, Yubaba and tsunamis.

 

My favourite Studio Ghibli-movies.

Absoluta favoriten är självklart Totoro. Har jag svårt att somna när F inte är hemma, så brukar jag sätta på Totoro på datorn, stänga av ljuset och bara lyssna på filmen. Då somnar jag snabbt och tryggt. Alltså ser jag faktiskt på Totoro med engelskt tal, de andra filmerna ser jag bara med japanskt tal och svensk textning.

1. My neighbour Totoro 2. Spirited Away 3. Kiki’s delivery service 4. The secret world of Arrietty 5. Ponyo on the cliff by the sea

 

 

Leave a comment

Current ye@r *

Tina A- 3 December, 2012 at 05:33
Hej Signe! Jag har följt din blogg till och från i några år. Jag tycker du är fantastisk och inspirerande. Du följer dina drömmar och de blir till verklighet. Du går Din egen väg och det är inspirerande och ger mig mod att följa mina drömmar. Och jag gillar verkligen din klädstil! Önskar dig allt gott! Ska bli spännande att se när bröllopsklänningen är klar är så glad för din skull och att du ska gifta dig :) Massa kärlek och kramar till dig <3 Tina
b- 3 December, 2012 at 10:43
åhhh jag älskar alla dom här filmerna<3 såg ponyo här om dagen och blev alldeles lycklig.
Selina- 1 October, 2013 at 05:22
I've finally been able to see some of these films, I love spirited away and kiki's delivery service!
NEW POST: Fredrik Etoall - A NIGHT BEFORE XMAS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE