Dustbunnies, Yubaba and tsunamis.

12/12/03 - 04:28 - In: MJÖLK

 

My favourite Studio Ghibli-movies.

Absoluta favoriten är självklart Totoro. Har jag svårt att somna när F inte är hemma, så brukar jag sätta på Totoro på datorn, stänga av ljuset och bara lyssna på filmen. Då somnar jag snabbt och tryggt. Alltså ser jag faktiskt på Totoro med engelskt tal, de andra filmerna ser jag bara med japanskt tal och svensk textning.

1. My neighbour Totoro 2. Spirited Away 3. Kiki’s delivery service 4. The secret world of Arrietty 5. Ponyo on the cliff by the sea

 

 

Tina A- 3 December, 2012 at 05:33
Hej Signe! Jag har följt din blogg till och från i några år. Jag tycker du är fantastisk och inspirerande. Du följer dina drömmar och de blir till verklighet. Du går Din egen väg och det är inspirerande och ger mig mod att följa mina drömmar. Och jag gillar verkligen din klädstil! Önskar dig allt gott! Ska bli spännande att se när bröllopsklänningen är klar är så glad för din skull och att du ska gifta dig :) Massa kärlek och kramar till dig <3 Tina
b- 3 December, 2012 at 10:43
åhhh jag älskar alla dom här filmerna<3 såg ponyo här om dagen och blev alldeles lycklig.
Selina- 1 October, 2013 at 05:22
I've finally been able to see some of these films, I love spirited away and kiki's delivery service!
Runway 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Lanvin straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]