Milk/Signe header
08:02 - 15/11/2012

KINDOFOLDSELFPORTRAIT.

Det finns ett gäng illustratörsbloggare som har en grej som heter Torsdagstema. Varje vecka bestämmer de ett nytt tema där man ska tolka temat och rita/måla en bild utifrån det. Jag har tänkt att jag ska vara med sedan säkert ett halvår tillbaka, men jag har aldrig kommit mig för att rita något.

Den här veckan är temat självporträtt, egentligen ska man nog inte ta med gamla grejer, men eftersom jag hade den här liggandes i datorn så  publicerar jag den. Det är ett självporträtt jag ritade i våras som jag egentligen inte alls är nöjd med, den blev extremt platt och tråkig, men det kanske är en liten spark i rumpan för mig själv till att börja vara med på de här torsdagarna!

Leave a comment

Current ye@r *

Linn asplund- 15 November, 2012 at 06:04
Du ritar så fint Signe, jätte jätte fint! Tvungen att kommentera och säga det, jätte imponerad! Hoppas du mår bra! kram :)
Caroline- 15 November, 2012 at 08:51
Jättefint ritat!
Marie-louise- 15 November, 2012 at 10:33
om du är intressead av konstbloggar, kolla in http://lindaaaa.blogg.se under kategorin "my art" och inspireras!!!
Katja- 16 November, 2012 at 12:22
Du är supergrym! Det är skitsvårt att rita självporträtt men denna teckning tyder på att du klarar det galant. Du ÄR ju faktiskt lik dig själv. Lycka till!
Åsa Söder- 18 November, 2012 at 09:52
Otroligt fint!! Lägg upp mer du är ju hur duktig som helst! :O
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE