PAINTINGROSESANDTRYINGONTHEDRESS.

12/11/08 - 10:10 - In: MJÖLK

Bra dag. Först överträffade jag mina förväntningar något enormt i skolan idag, målade så fint som jag verkligen inte visste jag kunde. Jag gick omkring och visade det jag målat för flera i klassen, stolt som en tupp – Titta, det här har jag gjort, så jävla fint, eller hur!!?. Sedan provade jag brudklännings-toillen hemma hos Emma. Jag började nästan gråta så fin blir den. Och då är det liksom bara en väldigt grov skiss just nu, kan knappt bärga mig inför att börja på den riktiga klänningen. Har gått omkring och lett för mig själv som en dåre halva dagen! Nu borde jag verkligen sova, för ett bra tag sedan, men jag har alldeles för mycket energi i kroppen. Godnatt.

Frida/Dezdemona- 9 November, 2012 at 12:12
Phett att du målade så fint! Är så nyfiken på din klänning, skönt att det går bra för den!
caroline- 9 November, 2012 at 06:00
du är så otroligt vacker och lycka till med bröllopet och målandet! :) / caroline.
h- 10 November, 2012 at 03:59
vad fint att så många bra saker händer för dig nu!! :))
T- 10 November, 2012 at 08:34
Mrn viiiiisa!!!!!:D
Runway 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Lanvin straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 1 week ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]