Milk/Signe header
10:10 - 08/11/2012

PAINTINGROSESANDTRYINGONTHEDRESS.

Bra dag. Först överträffade jag mina förväntningar något enormt i skolan idag, målade så fint som jag verkligen inte visste jag kunde. Jag gick omkring och visade det jag målat för flera i klassen, stolt som en tupp – Titta, det här har jag gjort, så jävla fint, eller hur!!?. Sedan provade jag brudklännings-toillen hemma hos Emma. Jag började nästan gråta så fin blir den. Och då är det liksom bara en väldigt grov skiss just nu, kan knappt bärga mig inför att börja på den riktiga klänningen. Har gått omkring och lett för mig själv som en dåre halva dagen! Nu borde jag verkligen sova, för ett bra tag sedan, men jag har alldeles för mycket energi i kroppen. Godnatt.

Leave a comment

Current ye@r *

Frida/Dezdemona- 9 November, 2012 at 12:12
Phett att du målade så fint! Är så nyfiken på din klänning, skönt att det går bra för den!
caroline- 9 November, 2012 at 06:00
du är så otroligt vacker och lycka till med bröllopet och målandet! :) / caroline.
h- 10 November, 2012 at 03:59
vad fint att så många bra saker händer för dig nu!! :))
T- 10 November, 2012 at 08:34
Mrn viiiiisa!!!!!:D
NEW POST: Hilda Sandström - NEW YEARS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE