Milk/Signe header
05:45 - 19/07/2012

FEVERGETOUT.

Jag hamnade i koma, inte bokstavligen, men typ. Jag har sovit konstant sedan det senaste inlägget jag gjorde i förrgår. Missade min Mariths födelsedag igår, så tråkigt, (dessutom tydligen en riktig ordentlig sommardag idag). Men nu har jag vaknat till lite, febern har gått ner några grader och jag har tagit en dusch, minst sagt välbehövligt efter alla ton vatten jag har svettats ut de senaste två dagarna. Jag som har varit så stolt över att jag inte har blivit sjuk ordentligt en enda gång på ett över ett halvår, det här är andra fruktansvärda febersviten jag har gått igenom på tre veckor. Och jag tror jag vet vad det beror på, då det finns ett tydligt samband. Nog om det, imorgon är jag frisk, om än med en svullen nos, kisande ögon och styltor till ben.

Leave a comment

sf- 20 July, 2012 at 04:48
vill äta allt på bilderna.
belle- 21 July, 2012 at 03:07
Krya på dig milk! Och drick mycket milk : >
Bea- 16 August, 2012 at 06:36
Sjuka är nedrigheten... (Men pastellerna!)
NEW POST: Blame It On Fashion - VELVET ORCHID
VIEW POSTS - VIEW PROFILE