Milk/Signe header
12:34 - 15/07/2012

Juli.


Hej regniga, vackra Sörmland! Och hej lilla bloggen. Sedan vi talades vid sist har jag bilat runt i Baskien tillsammans med Fredrik. klappat “vilda” hästar uppe i bergen, badat i en iskall bäck, drunknat i sandbankar, druckit rödvin och ätit pintxos och ostron. En helt magisk resa.

När vi kom hem från Spanien och Frankrike åkte vi förbi vårt landställe. Byggarna var i full gång och snart ska det vara klart, det kommer bli så himla fint.

Sedan åkte F vidare ner mot Öland, så som den gräsänka jag är passade jag på att köra en ordentlig utgång i fredags med Katarina, Marith och Salvatore.

Idag åkte jag ut till mammas landställe utanför min favoritstad Nyköping. Jag ska bara hänga med mamma, läsa böcker, leta svamp och kanske ta ett dopp i sjön.

Leave a comment

h- 15 July, 2012 at 05:31
shit låter sjukt mysigt.. jag har tänkt på en grej, du och F har ju varit tillsammans väldigt länge och verkar ha en stabil och bra relation. har du några tips på hur man bygger upp det? jag har en liknande "gräsänka" situation just nu och tycker det är skitjobbigt :S sorry om det är för personlig fråga men du kanske har några generella relationsråd? ^^
Fanny- 16 July, 2012 at 09:53
Hur gick det med din ansökan? Kom du in?? :)
S- 16 July, 2012 at 12:32
ååååååå snälla signe, kan du inte komma med unika tips för festivalkläder? orkar inte allas tråkiga "outfits", du har ändå så bra klädstil. pleeeeease
milk- 19 July, 2012 at 06:09
H: Åh vilken svår fråga. Vi har varit tillsammans väldigt länge (fyra år om ett par veckor), och den har alltid varit fin och kärleksfull, men den har verkligen inte alltid varit stabil. Vi har minst sagt haft våra ups-and-downs, men det hör väl till. Finns inga perfekta förhållanden. Men att vara fysiska tycker jag är extreeemt viktigt, kramas, pussas, hångla, smeka, ligga, klia, hålla hand, ta på varandra typ konstant när man är med varandra tycker jag ger hela förhållandet så mycket. Ge varandra tid ifrån varandra, gräsänke/änkling-perioder med jämna mellanrum är bra, jag blir alltid lite blyg och nykär även om vi bara sovit från varanda en enda natt. Jag tror att det är ganska viktigt att aldrig störa sig på småsaker, tycker man att det är störigt att ens partner visslar falskt, försök tänka om och se det som något gulligt och roligt typ. Fast vad vet jag egentligen? Alla förhållanden ser ju heeeelt olika ut, men det här är lite sånt jag har tänkt på iaf :). Lycka till, i din relation och allt annat! FANNY: Näää, jag kom inte in :(, fast det gör inte så mycket, jag skulle ändå bara kunna gå höstterminen, och det hade inte varit så kul att sluta mitt i :). S: Hmmm, jag är sååå bekväm av mig, speciellt vid sådana tillfällen, shorts och oversized hoodie med ett par rejäla kängor. Kanske något lite sexigt under hoodien, typ en avklippt tight t-shirt med något gulligt tryck? Nä, jag vet inte, förlåt för ett så dåligt svar!!
    h- 22 July, 2012 at 05:47
    TACK !!!
NEW POST: Hilda Sandström - Designers nest
VIEW POSTS - VIEW PROFILE