Milk/Signe header
05:55 - 25/01/2012

Solen, värm mig.

20120125-064147.jpg
Hejdå alla fina! Nu sticker jag till Thailand med min syster Miriam, hennes kompis Madde, min plastbror Alex och hans bror, Maddes bror och hans kompis och en hel drös med andra tjejer och killar. Det här blir min första “backpacker-resa”, fast jag är bara borta drygt två veckor, så egentligen får jag väl inte kalla det så, hehe. Jag har ingen aning om vart vi ska, jag vet bara att vi landar i Bangkok. Alla andra är borta i en respektive två månader, men jag är lite toffel och skulle längta hem för mycket till Fredrik för att vara borta så länge ;).

Jag har tidsinställt inlägg till bloggen och kommer att försöka uppdatera från värmen när jag har tillgång till internet.

Vi hörs från solen <3.

Leave a comment

Frida/Dezdemona- 25 January, 2012 at 06:50
AVUND! Hoppas du får superroligt! (Gillar att du tidsinställt inlägg, winwin)
kaneli- 25 January, 2012 at 02:23
ha de bra och njut av värmen där borta!
belle- 25 January, 2012 at 07:28
fyfan vad underbart... ta massvis med najsiga bilder. Okeh? Guuuut :D
NEW POST: BY FUNDA - QUILTED LEATHER JACKET
VIEW POSTS - VIEW PROFILE