Milk/Signe header
01:16 - 23/12/2011

ICEBERG.

Det finns ett matprogram på Tv8play just nu, Hestons Feast. Där Heston Blumenthal, en välkänd kock, bjuder in gäster till spektakulära middagar med fantasieggande teman. Hittills har avsnitten handlat om Kalle och Chokladfabriken, Bröderna Grimms sagor och Titanic. Nästa avsnitt har skräcktema. Den här bilden är en screencap på desserten i Titanic-avsnittet, ett gigantiskt isberg toppat med vit choklad, marshmallows, och citronchampagne-gele. Och så fick gästerna ett eget litet isberg med massor av andra godsaker. Skummet är gjort på äggvita, fyllt med metangas som han tände eld på så det blev meterhöga lågor. Eeeh, japp bara sådär liksom. Ville bara säga att det är den VACKRASTE efterrätten jag någonsin har skådat.

Leave a comment

mawhlain- 23 December, 2011 at 01:52
Alltså. Han är fantastisk och all that, men se inte skräckavsnittet. Det var på riktigt det vidrigaste jag sett och jag är inte kräsmagad.
Cindy- 23 December, 2011 at 03:12
Gud, jag är helt fast i hans youtube-kanal nu. Bara wow. Jag är så glad att du är tillbaka (förhoppningsvis inte bara för tillfället), Signe!
Cissi- 23 December, 2011 at 06:08
vill ha!
Tuva- 24 December, 2011 at 08:59
Älskar det programmet, så fantastisk mat :)
elno- 24 December, 2011 at 11:26
fantastiskt!
NEW POST: Marcus Schuterman - Stockholm Fashion Week
VIEW POSTS - VIEW PROFILE