Milk/Signe header
05:33 - 29/10/2011

HAPPY HALLOWEEN.

Happy halloween!

Jag ska bara stanna hemma idag, men eftersom jag älskar halloween så jag skapar en egen liten halloweenfest här hemma åt Fredrik och mig! Ska visa bättre bilder på Sugar Skull-sminkningen, jag är sjukt nöjd!

Leave a comment

tove- 29 October, 2011 at 05:58
åå hahaha du är sååå söt! (alltså menar då kanske inte just precis nu på bilderna hehehe men alltså personligheten;)) påhittig som bara den! hoppas ni får en mysig halloween!:D
Leni- 29 October, 2011 at 06:04
Awesome! Btw have you seen new episodes of Walking Dead??? Did you like it?
Frida- 30 October, 2011 at 09:30
Funderar också på att dra ett privat halloweenkalas då min pojkvän börjar jobba klockan 7 varje helgmorgon och därför inte riktigt orkar festa fredag/lördag. Den där utklädseln var jättefin! Här borta ska halloweenfirandet tydligen äga rum nästa helg för då tyckte krögarna att det var mest passande.... hur som helst, superfin sminkning du gjort!
Niko- 30 October, 2011 at 11:51
Älskar dina rörliga bilder:) kan du inte göra ett inlägg om hur du gör;)?? Tycker altid du förklarar så bra, och jag kan inte fatta hur man gör;( jag var med en sockerskalle igår:) kolla in min blogg så får du se bild;) lämna gärna en kommentar om du kollar in;) kram
Maja- 31 October, 2011 at 08:24
Åh!! dina bilder är så coola. När du gör dem rörliga så blir det så fint! Supervacker och häftig sminkning, inspererade mig faktiskt till min halloween-kostym!! Jag var en trasig kvinna med en sorlig och hemskt historia bakom sig, men hade genom hela sitt liv alltid älskat vita rosor. Ville bara berätta det, haha! Kram!!
Loopcam Central Committee- 1 November, 2011 at 04:22
Vi uppskattar dina loopar djupt, Signe!
Annie Martinho- 1 November, 2011 at 04:36
Fett awesome sminkning :D
mikaela- 1 November, 2011 at 09:12
hur faaasen gör du dina bilder rörliga? det är ju hur läckert somhelst! du är toppen!:)
Flars- 2 November, 2011 at 02:14
Mikaela: Den är gjord med Loopcam för iPhone (gratis från http://loopc.am/).
NEW POST: BY FUNDA - LE WEEKEND
VIEW POSTS - VIEW PROFILE