Milk/Signe header
06:44 - 24/10/2011

IT’SARAINYCOLDTHURSDAY/WANNAGOOUTANDPLAY?

I torsdags fotade jag söta Alicia lite innan utgång. Älskade Marith var också med en stund. Det blev sjukt fina bilder, Alicia måste vara den mest fotogeniska människan jag någonsin har träffat.Baby.Kåken hittade vi Boa.

Och Julia, som jag arbetade ihop på AA med för några år sedan.

Killarna som spelade skivor brydde sig inte ett skit om vad publiken ville höra. De satte på sina egna favoriter, highfiveade varandra och vrålade med i texten, medan alla som var där för att festa stod blickstilla, inte ens lite huvudgungande. Sådant stör jag mig verkligen på, jag tycker att man ska spela den musik som folk blir glada av och dansar till. Censurerade honom lite, annars känner jag mig alltför elak hehe.

De här två männen är nog stans bästa klubbdansare, de skapar ringar med handklappande människor var de än är.

Boa hittade en blomma som hon förälskade sig i.

Världens bästa Salvatore.

Leave a comment

belle- 24 October, 2011 at 06:59
alicia är sjukt fin/snygg/vacker indeed. Ser fram emot att se bilderna! =) Annars så var resten av bilderna najsbajs. Låter lite synd på DJ:sena dock.
Evelina- 24 October, 2011 at 08:21
Hej! Jag vet att detta är lite "long-shot", men i alla fall. Jag har följt din blogg ända sedan du bloggade på blogg.se och då såg jag en bild på dig när du har på dig en vinröd tight klänning från Monki i krossad sammet (den som du har här: http://imilk.blogg.se/images/2008/dsc1530_24347762.jpg). Jag undrar om du har kvar den och möjligtvis skulle vilja sälja den i så fall? Jag har verkligen letat efter den överallt men just den finns inte ngnstans! Om du har kvar den och vill sälja den så hör gärna av dig till mig :) /Evelina
It Boy- 25 October, 2011 at 01:16
Boa gör klassikern som numera alltid går hem hos killarna. Har inte denna pös tagit över efter tjej-kysser-tjej som killarnas favorit? Hur som, och detta är poängen, betyder inte den att hon vill lapa f-word, vilket i så fall betyder att killar är överflödiga? Eller är det blä åt fred det står för. Ibland måste man kriga. Annars ingen frihet.
Sari- 25 October, 2011 at 05:11
Snajsiga bilder!
Josefine Laul- 25 October, 2011 at 10:22
Det är så fint att titta på dina foton, du har som en egen stil.
josefil- 25 October, 2011 at 10:40
längtar tills alicias nylle dyker upp när jag klickar in på din blag sen mmmmmmmmmmm
Ida- 25 October, 2011 at 11:49
Hej evelina! Jag har en likadan klänning som jag precis ska sälja. Tror den är i storlek small. Skriv din mail ifall du är intresserad av att köpa. /Ida
Tove- 25 October, 2011 at 01:02
Åå så fina bilder Signe! Finfiint redigerade:) kan du inte berätta lite om kåken, och andra uteställen du föredrar? Skulle vara kul!:)
je- 25 October, 2011 at 05:43
åh Kåken = Stockholms mest överskattade ställe. Trångt av stela människor som inte dansar (när jag var där vare bra musik)
Evelina- 25 October, 2011 at 09:38
Hej Ida! Jag skulle verkligen vilja köpa den, är det den tighta modellen? För Monki har ju gjort flera klänningar i krossad sammet, men den jag letar efter är den tighta. Vilken storlek är det och hur mkt hade du tänkt sälja den för? Du kan maila mig på holmeve@hotmail.com
Evelina- 25 October, 2011 at 09:39
Hej Ida! Jag skulle verkligen vilja köpa den, är det den tighta modellen? För Monki har ju gjort flera klänningar i krossad sammet, men den jag letar efter är den tighta. Hur mkt hade du tänkt sälja den för? Du kan maila mig på holmeve@hotmail.com
milk- 26 October, 2011 at 01:08
JE: Enligt mig är Kåken stans absolut bästa ställe, visst det är packat med folk (det gäller att hitta en bra plats i början av kvällen och inte lämna den hehe). Men folk dansar ALLTID när jag är där om det är bra musik, och jag är där två dagar i veckan :P. Smaken är som baken :).
Kat- 2 November, 2011 at 07:30
does Alicia have a blog? :-) She's so gorgeos!
NEW POST: Marcus Schuterman - The Henley
VIEW POSTS - VIEW PROFILE