Milk/Signe header
04:52 - 18/10/2011

Så ni vet.

Tävlingen som jag la upp för en stund sedan kommer att komma upp snart igen. Jag var lite för ivrig på “publish”-knappen.

Leave a comment

Julia- 19 October, 2011 at 10:51
Är du och Marith ovänner? Skulle inte ni 2 bli en DJ-duo?? Du har inte nämnt henne/någon vän på länge, känns som du mest är hemma själv bara? Är du fortfarande deppig?? :( Kan inte du ha frågestund snart? :) Har du några projekt/jobb framöver föresten? Din blogg är sjukt bra :))) KRAM
    milk- 19 October, 2011 at 01:54
    JULIA: Nä, vi är vänner och träffas flera gånger i veckan :). Hon hinner dock inte ses lika mycket längre eftersom hon har börjat plugga till jurist, så duktig! Jo jag kan absolut ha frågestund snart! Nej det har jag inte, funderar på att börja vikariera på dagis eller fritids, vill liksom bort från "den här" världen lite. TACK och KRAM!! GUND&HORSES: Självklart, jag såg det samma dag det kom ut :D. Men tack så mycket för att du tänkte på mig!! Kram
GUNS AND HORSES- 19 October, 2011 at 10:55
Hej Signe! Vet inte om du redan upptäckt det men ett nytt avsnitt av The Walking Dead ligger ute nu, första avsnittet är sjukt bra! :) Krams!
NEW POST: BY FUNDA - THIS WEEK’S WISHLIST
VIEW POSTS - VIEW PROFILE