Milk/Signe header
06:32 - 17/08/2011

Late summer vacation.

20110817-083019.jpg
Nu åker jag och Fredrik till Gotland på semester i en vecka! Vi sitter och väntar på att få åka på färjan. Har ni några gotlandstips, vad som helst, så mottages de gärna!

Leave a comment

Olivia- 17 August, 2011 at 07:10
du är så snygg signe!!
saga- 17 August, 2011 at 07:12
om det är varma grader och stor sol bör du ligga på tofta! förövrigt så bör du ju springa runt på alla smågator i hela visby innanför ringmurarna!! love it all
Ebba- 17 August, 2011 at 07:16
Fårö för att det är vackert. Creperiet i Hablingbo. Hoburgen, men inte för själva hoburgsgubben utan för den fantastiska utsikten.
SANDRA-EN BRA BLOGG!!- 17 August, 2011 at 07:20
åh så mysigt, gotland är riktigt fvackert! hoppas ni får det underbart! :)
belle- 17 August, 2011 at 07:30
vacker som få!
Karin- 17 August, 2011 at 07:58
Sysne udd är ett MÅSTE, vackert och fint. Världens bästa fisk kan man köpa där också!
sofia- 17 August, 2011 at 08:05
Något som ligger högt i topp att göra på Gotland är att bara strosa runt innanför ringmuren i Visby! Finns många vackra små gränder och mysiga caféer :) Ett annat litet tips är Leva Kungslador, precis söder (någon minut bara) om Visby - underbart stället! Både för att äta närodlat, ekologiskt och hemlagat men även för den fina miljön både inomhus och på deras gård (där de har fantastiska grillkvällar med livemusik!). Butiken är även den värd ett besök! Men det absolut bästa tipset är egentligen att bila omkring, alternativt cykla om man är hurtig ;) Jättevackert är det längst söder på Gotland, vid hoburgen. Fårö är även det värt ett besök - dock kan kön till färjan vara lååååång. Personligen tycker jag att man bör undvika de riktigt turistiga ställena som Tofta, Ljugarn och Sudersand (Fårö) , åtminstone i närheten av campingarna. Ett sista tips är på en restaurang (utanför Visby, annars finns det många bra och mysiga inne i Visby såklart): Den ligger på Östra sidan av Gotland, nära Katthammarsvik, fast ännu längre ut - närmare bestämt i Herrvik. Där finns det en jättemysig restaurang precis i en liten vik, kommer inte ihåg vad restaurgangen heter tyvärr men men åker lääängst ut på en liten väg mot Herrvik och i slutet av vägen, nere i viken och hamnen ligger restaurangen. Helt klart värt ett besök! Underbart läge när man sitter på uteserveringen och har utsikt över vattnet och solnedgången :)
a diary full of love letters- 17 August, 2011 at 09:44
åh vad du är förtrollande vacker. även om du har en del psykiska problem (de du skrivit om förut), så verkar du ändå så tillfreds med livet. det syns i ögonen. kanske är det fredrik som bidrar till det. finns ju inget bättre än att få spendera egen-tid tillsammans. åh. ha. men kan ju tipsa om visby i alla fall (duh) :) allt är så vackert där.
sophie- 17 August, 2011 at 09:53
Ett absolut måste är ett besök till karamellboden. En idyllisk godisaffär i pippianda som ligger nära stora torget i Visby. Sedan är Europas största glassbar vid hamnen inte heller så tokig...Fårö är också ett favoritställe! Både för att bada och se raukar. Utsikten vid raukarna är helt fantastisk. Om du gillar crêpes ska ni åka till Kutens (den ligger på Fårö). En helt fantastisk restaurang med massa gamla bilar och bildelar i 50-talsstuk. Maten är underbar och sitter man ute så betar lammen precis bredvid än. Mer idylliskt än så kan det inte bli. Hoppas din resa blir bra och så hoppas jag att jag kanske stöter på dig på kullerstenarna då jag också ska till den vackra ön. Kram
Nathalie- 17 August, 2011 at 11:14
Du ska definitivt besöka Crêperiet i Hablingbo. Själva "restaurangen" är i en gammal ladugård som de helrenoverat, huuur mysigt som helst där. De har även keramik som är ganska känt, med väldigt speciella men gudomligt fina mönster på.
ellen- 18 August, 2011 at 02:36
ät på restaurang Surfers i mitten av visby innerstad, bästa maten och supertrevlig personal
Elin- 18 August, 2011 at 01:31
FYFAN vad su är snygg!! Om jag var lesbisk skulle jag stöta på dig varje daaaaaag!
amanda- 19 August, 2011 at 06:26
Signe :( Jag har börjat med balsammetoden och den verkar inte funka på mig. För jag har använt mig av samma slags balsam som du. Och gjort en sista tvätt. Men nu varje gång när jag tvättar håret så är det rester av balsam kvar i längderna. Det ser jätteäckligt ut :( Och jag står liksom och sköljer håret i en kvart-tjugo minuter. Jag vet inte vad jag ska göra :(
Nathalie- 19 August, 2011 at 08:26
Har en tävling på min blogg just nu där man kan vinna ett presentkort å 500:- hos familjesmycken. Var gärna med! =D
Josefin- 19 August, 2011 at 11:28
Jag fick hem ett par Pink Litas häromdagen och kom på att även du har ett par! Fick inte med några skötselråd och tänkte att du kanske vet något om ifall man exempelvis ska impregnera dom eller liknande? :)
Emma- 19 August, 2011 at 12:28
Besök creperie & logi som ligger på wallers plats, en bit in från söderport! Supergoda crepes och jättetrevlig personal, försök få plats på baksidan om det är bra väder, där är det jättefin utsikt! Sedan tycker jag verkligen att ni borde åka ut till högklint (en liten bit utanför visby) om ni har bil, där är utsikten helt fantastisk och det är väldigt fin miljö!
Pernie- 19 August, 2011 at 01:58
Du nästan måste besöka visby glass som ligger nästan mitt i visby. Fruktansvärt god glass. Creperie kutens på fårö borde du också besöka. Ta en promenad längs strandpromenaden när solen håller på att gå ner, det är så vackert så att man vill gråta.
Alexandra Kjöllerström- 19 August, 2011 at 04:12
sugen på en omskriven plastväska!? jag designar och syr dessa, kolla in på min blogg www.alexkj.blogg.se eller skicka ett mail till alexkj@hotmail.se! kram!
Y- 19 August, 2011 at 07:25
OMG! Jag bor på Gotland! Du var här för några veckor sen och jag sÅg dig på glassmagasinet och tänkte gå fram men hittade dig inte..;) Btw du måste prova Crêperiet innanför söderport! Helst på kvällen då man kan sitta på deras balkong och titta på utsikten. Och så har dem såna där värmegrejer. Föresten du är sjukt snygg!! Om jag ser dig får man typ gå fram och fråga om en bild då? :)
    milk- 24 August, 2011 at 05:02
    TACK FÖR ALLA UNDERBAR TIPS, NI ÄR BÄST <3<3<3!! Y: Åh, jag gick bara in och vände, vad synd. Klart du ska komma fram nästa gång, jag skulle bli jätteglad! JOSEFIN: Åh, de är så fina! Man ska nog impregnera dem ja, jag har inte gjort det och de har blivit väldigt skitiga hehe.
Mimi- 20 August, 2011 at 09:02
Du är så himla lik keira knightley!!!
STUDENT SNAPSHOTS- 20 August, 2011 at 03:24
jag snor en bild ev dig (den med my little pony och dina rainbow.naglar), gillar den-.. pöpööössss
Art By Tina/Tina Axelsson- 21 August, 2011 at 01:38
Hoppas ni har det helt underbart. Gotland är magiskt. Åk ut till Gotska sandön!
westernbloggen/kristin- 21 August, 2011 at 10:07
asfin bild!
Linne- 22 August, 2011 at 11:34
Mitt bästa tips: Viken Smöjen som ligger vid Kyllaj, Norra Gotland. Be någon visa er vägen på karta, osäker på om det finns med i Gotlandsguiden. Det är iaf en helt underplats som jag tror du skulle gilla skarpt: en vik med vindkraftverk, flera kalkbrott och spår från kalkindustri, ett med en öde ruin halvt under vatten. Högst upp på ruintaket (man måste klättra lite och inte vara höjdrädd..) är den bästa utsikten på Gotland!! :)
NEW POST: Hilda Sandström - ANN-SOFIE BACK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE