Milk/Signe header
02:07 - 14/08/2011

Blomsterbud.


Han vet hur man skämmer bort en flicka <3.

Leave a comment

Hedda- 14 August, 2011 at 02:28
åh, jag och min pojkvän firade tre år den här veckan också. Jag blev uppvaktad innan jobbet med världens finaste frukost och när jag slutat och kom hem så hade han lagt filtar och bambumattor på hela golvet (det s p ö r e g n a d e ute så den riktiga planen blev lite svår att genomföra), jordgubbsdrinkar och tusen pussar. Hoppas att ni får det minst lika fint.
GUNS AND HORSES- 14 August, 2011 at 03:07
Fint :) grattis till er!!
Sara- 14 August, 2011 at 04:04
Signe.. Snälla snälla kan inte du på ngt sätt visa hur du flätar eller får ditt hår bli så förtrollande magiskt vackert? Jag förstår om du e upptagen å inte har tid för sånt egentligen. Men du vet inte hur mycket de skulle betyda att få börja skolan nästa vecka och komma med ett så vackert svall å se killen man e hemligt kär i, i ögonen och bara känna sig vacker.
cathrine- 14 August, 2011 at 08:41
CONGRATS :) xx www.golddustandbubbles.wordpress.com
Fashion by idag- 14 August, 2011 at 11:34
Vad gulligt! :D
Miss V- 15 August, 2011 at 01:09
Tjaba Signe! De senaste fyra-fem åren har jag totalt mördat mitt lockiga hår med platt-tångande och fönande (minst 2 ggr i veckan). Har många gånger tänkt på om jag kanske skulle våga mig på ett halvårs "no poo" för att se om det kommer göra någon skillnad....för som det är just nu är lockarna jävligt trötta och jag pallar och vill inte hålla på å platta håret mer. och idag bestämde jag mig. no poo!! Shaking in my boots! Och så ville jag väl typ säga att....ja...tack för en bra blogg. tack för inläggen om din psykiska ohälsa (känns ibland som att du varit inne i min hjärna och rotat runt) förhoppningsvis går det väl bra för oss....både med hjärnspöken/depressioner/ångest och våra skatbon:) Heja heja heja! Pejs
The many lives of Line- 15 August, 2011 at 01:26
Åh vilka fina karlar vi har!;) http://themanylivesofline.blogspot.com/2011/08/torsdagsromantik.html LOVE, LINE
SANDRA-EN BRA BLOGG!!- 15 August, 2011 at 03:56
ååh så sött! :)
milk- 15 August, 2011 at 07:39
HEDDA: Men åh vad mysigt <3! Ja vi kunde inte fira igår på våran dag eftersom vi inte kunde ses, men vi åker bort till gotland en vecka på onsdag, då ska vi mysa, hoppas vi får det så fint som ni! SARA: Jag ska spela in en video den här veckan, LOVAR! Xxx MISS V: JAAA, ditt hår kommer att tacka dig, det är såååå skönt att slippa platta håret, bästa jag någonsin gjort att börja med BM! Kärlek <3. THE MANY LIVES: Åååh, vad fin bukett! Ja vilka kap!!
NEW POST: BY FUNDA - GREY WOOL TEE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE