Milk/Signe header
05:26 - 12/07/2011

CHEWBACCA.

Faux fur from Topshop.

Leave a comment

LizaChloe- 12 July, 2011 at 06:57
OMG. hello wishlist! http://lizachloe.blogspot.com/
victoria- 13 July, 2011 at 02:42
Hej Signe! Ville bara säga att jag tycker jättemycket om din blogg, och att jag blivit väldigt berörd när du skrivit om hur du haft det med ditt hår. Jag har verkligen tagit till mig alla dina tips för bättre hårvård. Jag har i flera dagar känt själv att mitt hår är så otroligt risigt och tråkigt och tovigt. Jag har lockigt, mellanlångt (över halva brösten) brunt hår, men lite av det motsatta problemet du har. Jag klipper mig typ aldrig, och nu känner jag bara att det är så otroligt risigt och ovårdat och lagom långt och fult. Har liksom ingen frisyr alls. Var hos frisören för kanske ett halvår sen och toppade, och blev då nöjd, men har samma risbuske nu igen. Nu till frågan; tycker du jag ska våga klippa av håret till en liten bit under axlarna eller kommer jag ångra mig? Just nu känner jag att det hade varit så mycket skönare, och renare och fräshare så och om jag kunde hade jag slängt in mig på en dropin-frisör nu, men samtidigt vågar jag inte klippa av längderna, och har alltid nojjat över det (hade varit lite mer än en decimeter). Hoppas du orkat lyssna och läsa, kram Victoria
idagabrielsson - mode, foto & vardag- 14 July, 2011 at 10:10
Cool bild!
NEW POST: BY FUNDA - GREY WOOL TEE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE