Milk/Signe header
11:50 - 11/07/2011

HAIR OIL.

Det här är ingredienserna i min hårolja. Jag hinner tyvärr inte skriva ut varför jag har valt just de här ingredienserna, alltså vad de är bra för – just nu, men jag kommer att uppdatera inlägget senare.

Det är alltså mest ricinolja, lite tistelolja, kokosolja och vetegroddsolja. Därtill några droppar av eterisk tee treaolja, lavendelolja och rosmarinsolja.

Allt däri har sin specifika uppgift, och målet är ett friskt och bättre växande hår.

Jag har hittat alla oljor på hälsokostbutiker.

Leave a comment

michelle- 11 July, 2011 at 02:55
Tack!
a- 11 July, 2011 at 05:09
hej! har du provat Nashi Argan oljan? Den är på riktigt magisk. MAGISK!
A- 12 July, 2011 at 01:34
Vad använder du för ansiktsolja nu på sommaren? Hur funkar ditt ansiktsvatten du gjorde? :)
stylethief- 12 July, 2011 at 09:50
Takk for infoen! Du har jo et nydelig hår! :)
Liza- 14 July, 2011 at 10:57
åh vilken härlig blandning! Är själv utbildad ekologisk hudvårdsterapeut:) Själv badar jag mitt hår minst 1 gång i kallpressad olivolja. Super mjukt och fint blir det :) Ha det bra, kram Luleå
Abby- 14 July, 2011 at 12:47
Hej signe du borde prova http://www.mixedchicks.net/ produkter. Vi har nästan samma hår typ och jag förstår vad du menar med att ditt hår inte växter, har försökt i flera år nu! jag har använt mixedchicks produkter i typ 1 år nu och mitt ser mycket friskare ut och har växt as mycket!! rekommendera stort! :)
Anna- 14 July, 2011 at 03:36
Alltså det hade varit fantastiskt om du började sälja egna blandningar av hårolja och sånt, du verkar ha så sjuk bra koll! Mitt hår needs it.
NEW POST: Columbine - NEW FAVORITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE