Milk/Signe header
10:20 - 04/07/2011

FILLEDWITHPEACE&LOVE.

Hemma igen från P&L. Vilken helg! Jag är så väldigt glad över att jag bestämde mig för att åka dit i sista sekund. Fest och dans dygnet runt. Tack till alla UNDERBARA som har kommit fram till mig också, ni gör mig så fruktansvärd glad. Tack <3<3<3<3. Och tack till Salvatore, Oscar och Lasse <3. Nu håller vi tummarna för att Salvan lägger upp bildbomber från de senaste dagarna, eftersom jag inte hunnit köpa en kamera än så har jag inte tagit en enda bild, vilket suger.

Leave a comment

saga- 4 July, 2011 at 10:58
Åhhhh jag är inte alls avundsjuk!!! inte alls!!!! och idag hinner du köpa en kamera.right? :D
johanna- 4 July, 2011 at 02:14
åh fan jag såg dig när jag satt och åt nudlar och var helt död efter att jag stått längst fram på bob dylan så jag orkade inte springa efter hehe men kul iallafall att du var där!! kram
Sara- 4 July, 2011 at 02:32
tack för kramen på kapten röd, du är så sjukt grym!
NEW POST: heygia - Hannah P
VIEW POSTS - VIEW PROFILE