Milk/Signe header
07:58 - 29/06/2011

YOURCOMMENTS.

Era kommentarer under “aboutmydays”-inlägget. Jag vet inte vad jag ska säga, jag blir så rörd, jag blir så ledsen, jag blir så glad. Ni är så fina. Det gör så ont i mig att så många har likadana känslor som jag bär på. Ni vet att ni alltid får maila till mig om ni vill något eller bara “prata” ut, jag är ärligt talat världens sämsta på att svara, men jag lusläser varenda mail jag får från er. Jag ska försöka bättra mig på att svara också (bla annat till dig Katarina som skrev för ett par veckor sedan), för era mail gör mig så jävla glad på något vis, även om det ofta kan vara ledsamma mail. Jag önskar att jag hade någon universallösning på det här problemet, en lösning som jag kunde ge er också, men jag har tyvärr ingen. Jag hoppas att det hjälper er så som det hjälper mig, att läsa varandras berättelser, och se att man inte är ensam.

Leave a comment

jon- 29 June, 2011 at 08:47
Jag läser också alla mail jag får. Jag får iofs mest spam och räkningar, men å andra sidan så behöver jag ju inte gå upp till calltime kl 7 imorgon.
idagabrielsson - mode, foto & vardag- 29 June, 2011 at 09:00
Hej Signe! Jag hittade inte din mail adress så jag skriver här i stället. Jag skulle bara vilja höra vad du tycker om min berättelse (http://idagabrielsson.se/2010/august/sjalvbiografi.html#comment). Det skulle vara jätte snällt om du ville ta dig tid och läsa det och även lämna en kommentar eller skriva ett mejl om vad du tycker. Det skulle även var gulligt av dig om jag kunde få din mejl. Tusen kramar!
emma- 29 June, 2011 at 09:24
är dig evigt tacksam för att du postar de saker du gör, känner igen mig så jäkla mycket. Det känns verkligen så bra att veta att man inte är ensam.. Att veta att fler kämpar med samma saker. Som vi såsmåningom ska bli kvitt!! :) Du är förresten helt otroligt vacker, och har en av de bästa bloggarna. Tack för att du finns <3
kramis- 30 June, 2011 at 04:58
<3
johanna- 1 July, 2011 at 03:35
Hej vill bara säga att din blogg är bäst!!
Helena- 8 July, 2011 at 11:36
Hej! Det var jättesuperlängesen jag var in på din blogg sist men när jag återkommer möts jag av hur bra den fortfarande är. Det finns så jäkla mycket ensamhet, och det är så himla orättvist. När den inte är självvald äter den upp, och det är då man behöver sådana inlägg och kommentarer som du fått.
NEW POST: BY FUNDA - KNITWEAR SEASON
VIEW POSTS - VIEW PROFILE